Biz kim ayini, Papa Benedict XVI Gospel sözcükleri yaşamak için çaba olanlara İncil ile tutarlılık isteyin. Şimdi imza

HEAVEN KRALLIĞI İÇİN Matthew bölüm 19-12 Hadım (Castro)
"Doğumdan itibaren çok olmuştur eunuchs vardır ve bu insanlar tarafından eunuchs yapılmış bazı vardır kendilerini cennet krallığı için eunuchs yapmış kişiler de vardır. Kim anlayabilir. "
Kardinal Schönborn Katolik din adamları için bu şartı "çekilme" öneriyor. Ve bu nedenle diğer piskoposlar. Benedikt niyeti güçlendirmektir. Bu havarilerin zaman, Kilise tarihinin tüm desteğine sahiptir.
biz teklif Bu dilekçe yerine İncil ve Kutsal Peder bir kelime ile tutarlı, ancak bir provokasyon olarak uygun değildir. Son yıllarda Katolik Kilisesi dini çocuk istismarı, onarılamaz ve kurbanların zarar verecek söz ve kim Allah'a inananların inancını sarsmak için büyük bir sorun skandal dahil olmak üzere çeşitli skandallar, ezildim olmuştur. Ne yazık ki, Kilise bu korkunç bir son vermek mümkün görünüyor, dünyanın piskoposlar suçluları tespit etmek mümkün görünüyor.
Ama, hiçbir büyük olan din adamlarının durumunda kötüye sorunu çözmek için Kilisesi ve onun Bakanlar yardımcı olacak bir çözüm önermek neredeyse her zaman cezasız kalır ve gerçek bir kanser kurbanı dünya ve inanç için hale gelmektedir .
Biz ve tüm Gospel doğrultusunda, bir rahip olan meslek kaybetti hangi ardından durumda geriye dönüp bir aylık enjeksiyon oluşan bir çözüm kontrollü kimyasal kastrasyon teklif edecek Kutsal Peder, dünyadaki Katolik Kilisesi'nin en bakanı.

Imzala

Facebook ile kaydol
VEYA

Bir hesabınız varsa üye girişinden giriş yapınız, yoksa kayıt olunuz ve boş alanları imzalayarak doldurunuz.
Kullanıcı adi, email ve şifre sizin hesap bilgileriniz olacaktır, bu şekilde, üye girişinden giriş yaptiktan sonra diğer dilekçeleri imzalayabilirsiniz.

Arama motorları gizlilik? Bir takma adı kullanabilirsiniz:

Imzanızı onaylamak için emailiniz geçerli olmalıdır, aksi taktirde iptal edilir.

Kaydı onaylıyorum ve Hizmetlerin Kullanımı ve Sınırlamaları nı kabul ediyorum

Gizlilik Politikası 'nı okuduğumu onaylıyorum

Kişisel Veri İşleme'nı kabul ediyorum

Pano