Protest pentru drepturile telespectatorilor mpfm !!! semna acum

Stimata Redactie, Noi TELESPECTATORII emisiunii Dvs. care de ani de zile va urmarim si va sustinem, dorim sa va aducem la cunostinta urmatoarele: in ultima vreme incepe sa ne ingrijoreze turnura pe care o ia aceasta emisiune. Noi suntem telespectatorii care dorim sa vedem povesti de dragoste reale si nu CANCAN. Daca dorim emisiune de cancan avem de unde alege: Acces direct, Capatos.. Credem ca sunt si multe momente frumoase dar nu mai intelegem de ce nu sunt lasate sa curga pe Aplay. Consideram lezate interesele noastre de platitori de mesaje prin sms-uri catre concurenti. Peste 99% dintre aceste mesaje nu ajung la cei dragi noua. Credem ca ar fi politicos din partea Dvs. ca toate mesajele necitite sa fie date concurentilor in casa. Acesta pentru noi este un serviciu pe care il platim, pentru ca gandurile noastre sa ajunga la concurenti. Daca va respectati TELESPECTATORII care va fac audienta, va rugam sa tineti cont si de parerile lor. Va rugam sa nu mai “Cenzurati” scrisorile si mesajele care sunt trimise concurentilor in casa si sa dati posibilitatea TUTUROR, nu selectiv, sa vada pe antenaplay momentul cand concurentii primesc cadourile sau adreseaza multumiri. De asemenea pe Antena play – alt serviciu platit, va rugam sa oferiti imagini cat de cat egale cu TOTI CONCURENTII. Considerand ca ne veti respecta, cel putin la fel de mult cat va respectam noi pe Dvs. asteptam sa tineti cont de parerile noastre. Nemultumirile fiind atat de mari ne gandim multi dintre noi sa nu mai trimitem Sms-uri si sa intrerupem abonamentele la Aplay. Va multumim!

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook
O

Daca ai deja un continua conectarea, altfel inregistreaza-te si semneaza completand campurile de mai jos:
Emailul si parola vor fi datele contului tau, vei putea astfel sa semnezi si alte petitii odata ce vei fi conectat

Confidenţialităţii în motoarele de căutare? Aveţi posibilitatea să utilizaţi o poreclă:

Atentiune emailul trebuie sa fie valid pentru a putea confirma semnatura ta, altfel va fi anulata

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Sunt de acord cu Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine a semnat aceasta petitie a vizualizat si pe acestea:

Semneaza Petitia