Pretul benzinei semna acum

Datorita incalcarii prevederilor legate de cosul zilnic stabilit prin lege de Institutiul de Statistica guvernul trebuie sa renunte la un procent din accize si astfel lucrurile se aseaza de la sine.
Protestul trebuie sa se formeze in raport cu Consiliul Concurentei si Ministerul de Finante nu cu benzinariile, ei au obligatia sa se conformeze cu legislatia si sa impuna ponderarea benzinariilor pentru ca in realitate preturile cresc intr-un raport omologat european.
Trebuie incercat un demers care sa sesizeze ANPC -protectia consumtaorilor si ONG-ul APC pentru a incepe o investigatie si un lobby care sa duca la noi negocieri pentru ponderarea preturilor, Romania ar trebui sa creeze un mecanism de supraveghere a pietei ca in toate tarile normale UE si atunci abuzurile acestea ar fi sanctionate in lipsa respectarii baremuiror de echilibru intre venitul mediu si puterea de cumparare.
Va trebui sa ne aliem cu benzinariile deoarece in realitate statul a crescut enorm TVA si accizele care ajung la 60% din pretul combustibilului, ele adecveaza pretul la cursul euro. Pe capitalisti nu-i putem condamna sa si reduca profitul ci statul trebuie adus la ordine, statul e obligat prin lege sa protejeze consumatorii nu firmele de profit.
Nesupunerea civila pe care o facem noi e reglementata in Tratatul de la Lisabona si e legitima, dar trebuie sesizata Comisia Europeana pentru ca se incalca in Romania prevederile constitutionale.

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook
O

Daca ai deja un continua conectarea, altfel inregistreaza-te si semneaza completand campurile de mai jos:
Emailul si parola vor fi datele contului tau, vei putea astfel sa semnezi si alte petitii odata ce vei fi conectat

Confidenţialităţii în motoarele de căutare? Aveţi posibilitatea să utilizaţi o poreclă:

Atentiune emailul trebuie sa fie valid pentru a putea confirma semnatura ta, altfel va fi anulata

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Sunt de acord cu Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine a semnat aceasta petitie a vizualizat si pe acestea:

Semneaza Petitia