Petiţia "FaceBook să nu mai fie o ameninţare" a început! semna acum

Cu siguranţă sunteţi o mare parte dintre voi informaţi despre ameninţarea ce-o prezintă reţeaua de socializare cu mare succes, FaceBook. Dacă, totuşi, nu sunteţi informaţi, citiţi mai departe!

De când s-a fondat această reţea de socializare, mulţi au început să-şi creeze noi prieteni, să dezbată noi teme de discuţie, să fie informaţi despre diverse lucruri şi să se cunoască prin poze, apoi meeting-uri organizate în viaţa reală. Totul frumos până când s-a ajuns la haosul din prezent!

Acum, sunt un număr extrem de mare de utilizatori ai acestui site încât regulile nu-şi pot îndeplini ţelul de-a menţine ordinea pe acest site. Mulţi publică poze cu alte persoane în ipostaze stânjenitoare, comentează alte persoane, le dispreţuiesc din ce în ce mai mult şi-şi bat joc de ele cu poze modificate şi nu numai!

Putem pune stop acestui haos doar dacă cei de la FaceBook ar limita accesul pe o pagină de FaceBook doar a prietenilor şi ar verifica zilnic reclamaţiile către alţi utilizatori. Dacă ar face doar prima parte, s-ar limita acest haos pentru că n-ar mai fi atât de publice pozele.

Şi să limiteze numărul de prieteni la 200 ar fi o altă alternativă, deoarece nu avem noi atâţia prieteni încât să avem la numar mii. Doar paginile ale vedetelor cunoscute să aibă limita mărită la zeci de mii, pentru că toţi ne dorim o vedetă la lista de prieteni!

Această petiţie trebuie publicată pe fiecare pagina de FaceBook şi semnată până ce echipa va lua la cunoştiinţă!

Haideţi să oprim haosul şi să urăm bun venit unei noi ere a FaceBook-ului, aşa cum a fost la început şi s-a deformat considerabil.

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook
O

Daca ai deja un continua conectarea, altfel inregistreaza-te si semneaza completand campurile de mai jos:
Emailul si parola vor fi datele contului tau, vei putea astfel sa semnezi si alte petitii odata ce vei fi conectat

Confidenţialităţii în motoarele de căutare? Aveţi posibilitatea să utilizaţi o poreclă:

Atentiune emailul trebuie sa fie valid pentru a putea confirma semnatura ta, altfel va fi anulata

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Sunt de acord cu Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine a semnat aceasta petitie a vizualizat si pe acestea:

Semneaza Petitia