Concert Robbie Williams in Romania semna acum

Vrei sa-l vezi pe Robbie Williams in concert in Romania? Vrei cu adevarat? Vrei sa-l vezi cantand pe viu in fata ta? Vrei sa "Feel" la intensitate maxima "Come undone" ? Fa un mic exercitiu de imaginatie si proiecteaza-te in fata scenei la cativa metri de el. Cauta pe youtube piesa preferata live ca sa te ajute. Constientizeaza ceea ce simti. Esti la 2 metri de el, el canta din rarunchi piesa ta prefereta si se uita la tine in acest timp. Alocati putin timp tie in momentul acesta pentru ca te simti bine.
Acum realizeaza ca poti transforma acest vis in realitate. Robbie Williams a declarat intr-un interviu saptamana trecuta ca ar veni in Romania si pentru doar 20000 de oameni. Au fost peste 60000 de oameni la AC DC. Singurul lucru care trebuie sa-l faci e sa semnezi aceasta petitie si sa o dai tuturor cunostintelor tale. Ia-ti un moment ca sa realizezi cat de repede il poti aduce pe Robbie Williams in fata ta: cunosti cel putin 200 de oameni si ai peste 200 in lista de mess; dintre acestia daca semneaza doar 100 si trimit petitia mai departe altor 200 de oameni dintre care semneaza doar 100 inseamna ca doar tu, ai adunat 100 x 100 = 10000 de semnaturi. Tu cat de mult il vrei pe Robbie Williams in fata ta?

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook
O

Daca ai deja un continua conectarea, altfel inregistreaza-te si semneaza completand campurile de mai jos:
Emailul si parola vor fi datele contului tau, vei putea astfel sa semnezi si alte petitii odata ce vei fi conectat

Confidenţialităţii în motoarele de căutare? Aveţi posibilitatea să utilizaţi o poreclă:

Atentiune emailul trebuie sa fie valid pentru a putea confirma semnatura ta, altfel va fi anulata

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Sunt de acord cu Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine a semnat aceasta petitie a vizualizat si pe acestea:

Semneaza Petitia