Ustanowienie 30 maja dniem wolnym od pracy. podpisać teraz

W ostatnich latach w Polsce obserwujemy duży przyrost dni wolnych od pracy. Ten fakt bardzo nas cieszy, gdyż nie od dziś wiadomo, że odpoczynek człowiekowi się należy. Dzień wolny w kulturze XXI wieku, przynosi krajowi wiele korzyści m.in. wzrost zadowolenia społeczeństwa, zwiększony przyrost naturalny po dziewięciu miesiącach, zwiększenie obrotu w sklepach monopolowych i wędliniarskich oraz centrach handlowych szczególnie w okresie wiosna/lato( z wiadomych względów) itd.

Dlatego wnosimy petycję o ustanowienie 30 maja oficjalnym dniem świątecznym. Od kilku lat 30 maja obchodzony jest w wielu krajach pod nazwą międzynarodowego dnia bez biustonosza. Uważamy, że jest to bardzo ważny dzień w życiu kobiet jak również mężczyzn( w szczególności mężczyzn).

Jesteśmy głęboko przekonani, że Rząd Państwa Polskiego pozytywnie przychyli się do naszej inicjatywy mającej na celu dobro narodu.

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy