Stwórzmy Polonijne Radio w Manchesterze... podpisać teraz

Szanowni Państwo,

Audycja Polish Show w Radiu ALL FM 96,9 powstała ponad 3 lata temu, jako odpowiedź na oczekiwania polonii w Manchesterze. Ludzie poszukiwali nowego i wyjątkowego “miejsca”, mogącego zapewnić im polską muzykę oraz rozrywkę na najwyższym poziomie- tak powstala - jedyna taka audycja na Wyspach.
Od początku kierowaliśmy się chęcią stworzenia czegoś innego niż zwykła audycja...w zwykłym radio. W końcu radio, to nie tylko- “dyskoteka z zegarynką”, ale także miejsce relaksu i ... odskocznia od szarej codzienności.

Postawiliśmy na ludzi ceniących najlepszą muzykę i niepowtarzalną atmosferę. Bardzo szybko Polish Show zyskało ogromną liczbę zwolenników w Manchesterze, jak i rowniez w innych zakątkach Wielkiej Brytanii, a co ciekawsze rownież w Polsce i na świecie.
Dziś cykliczne audycje można usłyszeć w każdy czwartek między godziną 19, a 21 czasu angielskiego. Odsłuch jest możliwy drogą tradycyjną- przy pomocy odbiorników ustawionych na odpowiednią częstotliwość jak i rownież za pośrednictwem internetu.
Slłuchalność, zadziwiła wszystkich, jak i rownież przerosła najślmielsze oczekiwania. W czwartki przed oidbiornikami radiowymi zasiada około 20 000 – 60 000 słuchaczy, dzięki czemu trafiamy do wszystkich, z wszystkim.
Polish Show jako marka stało się rozpoznawalne, jak i również obecne na angielsko-polonijnym rynku. Obieranie patronatów medialnych- różnego rodzaju imprez, czy wydarzeń stało się niemalże codziennoscią. ( np. wybory Miss Polonii www.misspolonii.co.uk, akcja wspierania Olivera www.pomocdlaolivera.co.uk, roznego rodzaju imprezy i koncerty dla Polakow- np. Zion's days, Strongmeni itd).

Zapragneliśmy jednak, czegoś więcej. Polish Show postanowiło rozpocząć organizowanie imprez., które z pewnością pomogą nam się zintegrować z naszymi Sąsiadami, zza Polskiej granicy. Imprezy będą nie tylko dla Polaków, ale również dla Słowaków, Czechów, Litwinów jak i Węgrów. W końcu w jedności tkwi siła!

To jednak, dopiero początek. Wszelakie fundusze , które uda nam się zebrać podczas owych imprez, chcemy przekazać na stworzenie pierwszego radia dla Polaków, jak i również naszych Sąsiadów (jeżeli fundusze na to pozwolą).

Polish Show trwa tylko 2 godziny w tygodniu, a Nas jest znacznie więcej, czas na radio z prawdziwego zdarzenia... Naszym celem, jest stworzenie rozgłośni, która będzie nadawać 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Dzięki temu, niejedna osoba będzie mogła poczuć się jak w domu, w swoim prawdziwym domu...

Żeby jednak nasz cel został zrealizowany potrzebne nam jest wsparcie, nie tylko finansowe, ale również "psychiczno - duchowo - emocjonalne".
Wiedząc, że mamy za sobą ludzi, będzie nam łatwiej pokonywać trudności, które z pewnością będziemy napotykać. Im będzie nas więcej, tym lepiej...
Dziękujemy!

Z poważaniem,

Polish Show wraz z sympatykami

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy