"Rutyna" nowym singlem Ewy Farnej podpisać teraz

Wytwórnia Muzyczna
Magic Records

My, wszyscy podpisujący niniejszą petycję, zwracamy się z prośbą do Wytwórni muzycznej Magic Records, mającej pod swą opieką wokalistkę Ewę Farną, o to, by kolejnym singlem promującym płytę "W(inna)?" został utwór "Rutyna". Taka decyzja byłaby ukłonem wytwórni w stronę fanów, którzy upodobali sobie szczególnie tą piosenkę, oraz samej artystki, która niejednokrotnie w swoich wypowiedziach przedstawia podobne fanom stanowisko.   Piosenka ta, pozwoli ludziom posłuchać Ewy Farnej jako wokalistki w pełni rockowej, wyróżniającej się na polskim rynku muzycznym swoimi możliwościami wokalnymi, charyzmą i wcześniej nieznaną umiejętnością przelewania myśli na papier. Jest to również szansa na przekonanie osób spoza "świata Ewy Farnej" na głębsze poznanie jej twórczości, szczególnie nowej, bardziej dojrzałej i odważniejszej.   Nie chcemy by nasza petycja, była odbierana jako wywieranie presji na wytwórnię. Nie pisalibyśmy jej również, gdyby Ewa nie wyrażała chęci przedstawienia tego utworu szerszemu gronu publiczności.   Zdając sobie sprawę z ograniczonego czasu Ewy, spowodowanego innymi obowiązkami zawodowymi, nie pospieszamy powstania klipu, jednak wyrażamy nadzieję na rychłą w czasie promocję radiową, którą wspierać będziemy tak jak każdą poprzednią.    Liczymy na zapewnienie, że stanie się tak jak tego chce Ewa i jak oczekują niejednokrotnie ciężko pracujący nad jej promocją fani.   Z wyrazami szacunku Paulina Kołodziej

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy