Rejestracja do Urzędów Pracy przez internet podpisać teraz

Jestem za tym, aby rejestracja do wszystkich Urzędów Pracy odbywała się w trybie jednorazowym, szybkim, bez przeszkód drogą elektroniczną przy okazywaniu potrzebnych dokumentów okazyjnie wtedy, kiedy będziemy w pobliżu swoich Urzędów bez wyznaczonej daty dostarczenia.

Uważam, że dokumentacja na temat wcześniej wykonywanych prac nie jest na tyle potrzebna Urzędom Pracy aby stawała się przeszkodą w zarejestrowaniu bezrobotnych. Zawsze można by było donieść ją w późniejszym terminie. Uważam wręcz za żałosne chodzenie za każdym razem z dokumentami potwierdzającymi ostatnią pracę czy czekanie na wypisanie świadectwa pracy. Jestem więc za rejestracją w trybie natychmiastowym drogą elektroniczną, ponieważ szkoda mi wszystkich, którzy musieliby czekać w kolejkach z numerkiem w Urzędzie Pracy jadąc tam w upale czy tracąc czas na powtórne przyjazdy.

Nie wiem jeszcze do kogo kieruję tę petycję. Jeśli uzbiera się większa ilość głosów, sprawa ta sama się wyjaśni.

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy