Przywrócenie Marcina Lewandowskiego na stanowisko Kierownika Sekcji Telewizji Studenckiej STYK. podpisać teraz

Szanowny Panie Rektorze,
Z dużym niepokojem przyjęliśmy informację o odwołaniu Pana Marcina Lewandowskiego z funkcji Kierownika Sekcji Telewizji Studenckiej "Styk". Uważamy, że jego wkład w rozwój Telewizji Studenckiej Styk, przejawiający się zarówno dbałością o infrastrukturę i zaplecze technologiczne, jak i zaangażowaniem w szkolenia kolejnych pokoleń operatorów, montażystów i dziennikarzy, umożliwiające realizację wielu programów na antenie TVS Styk oraz rozpoczęcie pracy w mediach komercyjnych, jest niepodważalnym dowodem na to, iż jego osoba stanowi fundament tej organizacji. W związku z tym nie wyobrażamy sobie, by dalsze funkcjonowanie Telewizji Studenckiej Styk mogło się charakteryzować równie skrupulatną dbałością o jakość naszych produkcji, jak i przyjazną atmosferą, która do tej pory była naszym znakiem rozpoznawczym. W związku z tym zwracamy się z uprzejmą prośbą do Jego Magneficjencji o ponowne rozważenie swojej decyzji o zmianach personalnych w kierownictwie Telewizji Studenkciej Styk.

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy