Promocja RKS KOLEJARZ RAWAG Rawicz poprzez GRAFFITI w mieście! podpisać teraz

List otwarty do władz Miasta i Gminy Rawicz.

Jako Rawiczanie i mieszkańcy ziemi rawickiej, reprezentujący Rawicki Klub Sportowy KOLEJARZ RAWAG Rawicz, chcemy Szanownym Władzom naszego miasta przedstawić nasz pomysł odnośnie promocji naszego ukochanego klubu.

Na wstępie pragniemy zaznaczyć, że leży nam na sercu dobro Klubu, a także promocja miasta Rawicz poprzez klub Kolejarz RAWAG Rawicz w kraju, ponieważ jest to nasze miasto, w którym uczymy się, pracujemy, spędzamy wolny czas. Najbliższy sezon 2011 zapowiada się w Rawiczu niezwykle ciekawie. Po raz pierwszy od czasu reaktywacji sekcji żużlowej Rawiczu, naszym działaczom udało się pozyskać tytularnego sponsora, firmę RAWAG, a skład jaki został skompletowany jest w stanie nawiązać walkę o najwyższe cele w walce o Drużynowe Mistrzostwo II ligi.

Naszym wspólnym zdaniem, uważamy że jeśli klub RKS Kolejarz będzie promowany na ulicach naszego miasta, to zainteresowanie tym sportem w Rawiczu i okolicach znacznie wzrośnie, co zaowocuje większą ilością kibiców na trybunach, a co za tym idzie, klub będzie mógł liczyć na większe zyski z biletów, a te z kolei przełożą się na wyniki naszej drużyny.

Zwracamy się do Szanownych Władz naszego miasta z prośbą o udostępnienie muru, elewacji budynku należących do Miasta, na których poprzez sztukę Graffiti wspólnie promowalibyśmy nasz klub, a także nasze miasto. Z naszej strony oczekujemy tylko i wyłącznie takiego miejsca, natomiast my, przy pomocy działaczy RKS KOLEJARZ Rawicz, zagospodarujemy taką powierzchnie, po wcześniejszym ustaleniu z Państwem. Chcemy w tym miejscu zaznaczyć, że mamy wstępne poparcie Działaczy RKS KOLEJARZ. Dodajmy także, iż w takich miastach, jak choćby Stołeczna Warszawa, czy też Gdańsk, Sosnowiec, czy Częstochowa takie akcje zostały zorganizowane i spotkały się z wielką aprobatą, a sam efekt jest imponujący. Dlaczego Graffiti? Ta forma promocji niesie za sobą najmniejszy nakład finansowy, a sam efekt końcowy, okaże się bardziej imponujący niż na przykład przeciętne billboardy, które są standardową formą reklamy i promocji, a my chcemy promować Nasz klub w sposób bardziej oryginalny. Graffiti jest sztuką samą w sobie. Wielu ludzi, którzy tym się zajmują, próbują swoich sił na Akademiach Sztuk Pięknych w całym kraju. Także przy wykonaniu tej pracy, zajęcie znaleźliby młodzi ludzie, w których drzemią wielkie zdolności, więc pozwólmy im rozwinąć skrzydła. Kto wie, może ta praca okaże się dla nich wielką szansą.

W naszej opinii takie działanie niesie ze sobą tylko korzyści zarówno dla klubu RKS Kolejarz, jak i Miasta Rawicz. Chcemy utożsamiać się z klubem RKS Kolejarz jak i z miastem Rawicz, bo los ich obu nie jest nam obojętny. Jesteśmy różnymi ludźmi, w różnym wieku, ale łączy nas to, że kibicujemy jednej drużynie i zamieszkujemy tereny Ziemi Rawickiej.

Z głęboką nadzieją liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby. Z każdego udostępnionego miejsca będziemy bardzo wdzięczni i zadowoleni. My, jako kibice, wierzymy, że dla naszego klubu RKS KOLEJARZ RAWAG Rawicz, nadejdą świetlane czasy.

Ze sportowym pozdrowieniem,
Sympatycy RKS KOLEJARZ Rawicz

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy