Polsprzęt - Rusztowania, Szalunki, Śląsk, Sklep, Plettac podpisać teraz

Początki naszej firmy sięgają 1999 roku i od samego początku zajmowaliśmy się handlem detalicznym i hurtowym.

Stawiając sobie wysoko zawieszoną poprzeczkę, firma nieustannie się rozbudowuje, co pozwoliło nam zaistnieć na jakże wymagającym rynku.

W roku 2008 postanowiliśmy wypłynąć na szersze wody, otwierając wypożyczalnie sprzętu budowlanego.

Idąc za ciosem i wbrew globalnemu kryzysowi w Lipcu 2009 roku podjęliśmy współpracę z największymi producentami i hurtowniami szalunków i rusztowań wymiarowo dostosowanych do takich systemów jak: PLETTAC, RUX, LAYHER, BAUMAN, BOSTA, ALTRAD, MJ, WARSZAWSKIE.

Do kolejnych sukcesów w roku 2010 można zaliczyć otrzymanie certyfikatu Rzetelna Firma oraz przyjęcie nas do grona członków PIGR.

Sukcesem bieżącego roku jest otrzymanie Rekomendacji wydanej przez Polską Izbę Gospodarczą Rusztowań oraz nawiązanie współpracy z kolejnymi producentami rusztowań i wybudowanie nowego biura obsługi klienta.

Przez te wszystkie lata nauczyliśmy się iż skutecznym nośnikiem reklamy jest usatysfakcjonowany klient. W wyniku połączenia ambicji, profesjonalizmu oraz umiejętności słuchania myślimy, iż nasza oferta handlowa zaspokoi państwa oczekiwania. Jesteśmy do państwa dyspozycji oraz gotowi do rzetelnej i fachowej obsługi

Nasze sztandarowe hasła to:

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy