Podpisz się... Apel do polityków prawicy o nową partię... podpisać teraz

Podpisz się... Niech powstanie nowa Polska partia prawicowa... Apel szczególnie do byłych polityków PiSu aby utworzyli oni nową siłę partyjną na polskiej scenie politycznej. Jednak nie tylko oni. Wymarzona jest partia zrzeszająca ludzi od Marka Jurka do Jarosława Gowina. Partia od samego "środka". Obecne kłótnie i spory miedzy PiSem a PO szkodzą naszej ojczyźnie. W jednej partii jak i w drugiej nie ma miejsca na dyskusje. Platforma swoimi pomysłami szkodzi Polsce. Osłabia jej pozycję na arenie międzynarodowej. PiS jednak nie dojdzie do władzy z powodu wewnętrznych sporów i bardzo emocjonalnie poczynającym prezesie. Jak widać Tusk nie potrafi nami rządzić a Kaczyński jest dosyć konfliktowy. Dlatego też ten apel do osób którzy mają dość bezradności władzy i nieudolności prawicowej opozycji. Nie możemy pod żadnym pozorem dopuścić aby w Polsce nastały rządy lewicowe. Potrzebna jest partia na której czele stanął by ktoś charyzmatyczny. Szczególnie tacy politycy jak Paweł Poncyljusz, Marek Migalski, Elżbieta Jakubiak, Joanna Kluzik-Rostkowska, Marek Jurek, Paweł Kowal, Jarosław Gowin, Bolesław Piecha, Ludwik Dorn i wielu innych świetnych polityków. Złóż swój podpis dla dobra ojczyzny bo "POLSKA JEST NAJWAŻNIEJSZA".

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy