Petycja ws. zaprzestania działania na szkodę Gliwic. podpisać teraz

Szanowni Państwo,
jak już zapewne sami Państwo zauważyli, w naszym mieście działa grupa osób która śmie wypowiadać się w imieniu gliwiczan mimo że nie dostali do tego wybrani (żaden/żadna z niżej wymienionych osób nie uzyskała wystarczającej liczby głosów w wyborach - nie zyskała wystarczającego poparcia społeczeństwa!). Ci ludzie jednak śmią twierdzić, że przemawiają w imieniu gliwiczan! Ostatnio wystosowali pismo do premiera z prośbą o wycofanie 15mln dotacji na budowę hali Podium w Gliwicach! Czy tak działają ludzie którzy chcą dobra Gliwic? Pokażmy, że większość osób chce Podium!
Czy wiecie także, że część (lub większość) z niżej wymienionych osób/stowarzyszeń jest przeciwna budowie DTŚ w obecnym kształcie i stara się tę budowę zablokować? Kolejny przykład działania na szkodę nas wszystkich!

W imieniu wszystkich gliwiczan i w imieniu dobra naszego miasta - Gliwic - zwracamy się z żądaniem zaprzestania działalności uderzającej w dobro miasta - w imieniu wszystkich gliwiczan! Do reprezentowania nas na arenie krajowej i międzynarodowej został wybrany prezydent miasta - Zygmunt Frankiewicz wraz z Radą Miejską - i ci ludzie reprezentują gliwiczan! A nie niżej wymienieni państwo i stowarzyszenia!

Temu państwu już dziękujemy - nie chcemy aby wypowiadali się oni w imieniu gliwiczan:
Marian Andrzejczak, Zenon Bąkowski, Lesław Bednarski, Marek Berezowski, Ewa Bojarska, Tadeusz Dubarek, Stanisław Gajewski, Jacek Gawrychowski, Joanna Gdula, Zygmunt Hatosy, Andrzej Jarczewski, Andrzej Jarema-Suchorowski, Teresa Jaworska, Halina Jerszów, Jarosław Kaszowski, Grzegorz Kiziniewicz, Franciszek Kleszcz, Elżbieta Kotlarska, Mirosław Kowalczyk, Elżbieta Krysik, Jacek Krzyżanowski, Jacek Lewczuk, Maria Lewczuk, Katarzyna Lisowska, Jerzy Lorenz, Zbigniew Lubowski, Stanisław Maciaszek, Władysław Niemiec, Witalis Nowicki, Hanna Ogonowska, Bogdan Ogonowski, Wiesław Okoński, Irena Pazikowska, Aleksander Popieluch, Patryk Płuciennik, Janusz Pośpiech, Robert Rzepliński, Józef Sadowski, Justyna Skakacz, Zugmunt Suchański, Henryk Szczygielski, Marian Szirer, Jan Sznajder, Ronaldo Sznir, Stanisław Waluś, Lech Wędrychowicz, Jan Wiśniewski, Piotr Witkiewicz, Barbara Zalewska, Andrzej Zarzycki, Zbigniew Żołnierczyk.

Oraz stowarzyszenia:
-Gliwiczanie Razem
-Obywatelski Komitet Referendalny
-Gliwiczanie dla Gliwic
-Towarzystwo Pomoc
-Tir-om Stop w Gliwicach

PODPISZ SIĘ POD PETYCJĄ! NIE DAJ NISZCZYĆ GLIWIC!

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy