Petycja w sprawie przeprowadzenia referendum dot. odwołania Burmistrza i Rady Miejskiej Kożuchowa podpisać teraz

Kożuchów stanął przed obliczem głębokiego kryzysu gospodarczego. Niestety, obecni włodarze miasta zaniedbali finansowo gminę do tego stopnia, że długi sięgają kilkudziesięciu milionów złotych. Wynagrodzenia burmistrza, jego zastępcy czy skarbnik przechodzą ludzkie pojęcie, gdy w tym samym czasie likwidowane są placówki szkolno-wychowawcze, młodzież ucieka z Kożuchowa za chlebem do innych miast, społeczeństwo osób starszych coraz trudniej radzi sobie z kryzysem. My, mieszkańcy gminy Kożuchów nie możemy pozwolić na dalszą rujnację gminy, nasi dziadkowie, rodzice przez wiele lat byli związani z Kożuchowem i gminą, to tu w wielu zakładach państwowych pracowali na dobrobyt kolejnych pokoleń. Czas zmienić historię! Twój podpis może dać nadzieję, że nieodpowiedzialna władza zostanie odsunięta, a jej miejsca zastąpią ludzie charytatywni, którzy nie będą w pierwszej kolejności myśleć o własnych pensjach, tylko o dobru całej gminy oraz ludzie pełni energii i doskonale rozeznani z problemami mieszkańców. OBUDŹ SIĘ, KOŻUCHOWIE!

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy