Petycja w sprawie dyrektora Ośrodka Kultury "Arsus" Bogusława Łopuszyńskiego. podpisać teraz

Szanowni Państwo,
My pracownicy Ośrodka Kultury Arsus w Dzielnicy Ursus, dzielnicowi animatorzy kultury, artyści i widzowie mówimy stanowcze „NIE” takiemu traktowaniu Dyrektora Ośrodka pana Bogusława Łopuszyńskiego. Mówimy „NIE” pseudo-politycznym zagrywkom pana Burmistrza i informujemy uprzejmie: wielu z nas ma różne zapatrywania polityczne, część z nas sympatyzuje z PO. Sądziliśmy, że - opierając się na słowach pani Hanny Gronkiewicz-Waltz w jej przedwyborczym wystąpieniu na Prezydenta m.st. Warszawy, liczy się pracowitość, profesjonalizm i uczciwość. Tymczasem wszelkie te wartości wdeptane zostały w polityczne błoto. Dyrektor wypełniał Uchwałę Zarządu Dzielnicy z dnia 23 grudnia 2009 r. Ustalenie 1006/160 (skan dokumentu w załączeniu)!

Więcej o całej sprawie na stronie http://www.tvnwarszawa.pl/stolica,news,burmistrz-quot-przylapal-quot-dyrektora-na-lamaniu-ciszy-wyborczej,16921.html

Prosimy o wsparcie – nie chcemy, by naszym dzielnicowym podwórkiem zawładnęły „maluczkie polityczne rozgrywki”.
Jeśli przyłączasz się do naszego poparcia dla Dyrektora Bogusława Łopuszyńskiego, prosimy wpisz się na listę:

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy