Petycja dotycząca protestu w sprawie wypłaty odszkodować dla rodzin ofiar katastrofy w Smoleńsku podpisać teraz

Szanowny Panie Prezydencie, Szanowny Panie Premierze,

Zgodnie z coraz częstszymi informacjami o planowanym wypłaceniu odszkodowań rodzinom ofiar katastrofy w Smoleńsku, chcielibyśmy poprosić Państwa o interwencję w tej sprawie. Szanując prawo rodzin ofiar chcielibyśmy, aby uszanowano również prawo każdego obywatela Polski.
Pragniemy zgłosić swój sprzeciw w związku z oficjalnymi informacjami odnośnie wypłat rent specjalnych, odszkodowań specjalnych i jednorazowych kwot w wysokości 250 tys ( lub większych).
Apelujemy do Państwa, gospodarzy, o rozsądne i przewidujące zachowanie, dzięki któremu nie trzeba będzie za kilka lat "gasić pożaru". Funkcje, które Państwo pełnicie w wyniku wyborów, są wyrazem naszego zaufania i przekonania, że będziecie działać dla dobra społeczności. Mamy szansę zachować się mądrze przed szkodą.
Apelujemy o ponowne rozważenie kwestii wydawania podatków jakie płacą obywatele. Prosimy o rozważenie możliwości przeprowadzenia referendum w tej sprawie lub wydania tych pieniędzy w inny sposób - np. na wyposażenie ośrodka lotniczego, umocnienia wałów lub w inny sposób. Takie rozwiązanie naszym zdaniem przyda się w przyszłości także dzieciom i innym członkom ofiar tej straszniej katastrofy.
Z Poważaniem niżej podpisani.

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy