Petycja do mamy naszej koleżanki Dominiki, żeby ją puściła na bogactwo podpisać teraz

Zwracamy sie z uprzejma prośbą o pozwolenie Dominice w uczestniczeniu w jakże ważnym wydarzeniu kulturalnym naszej wsi jakim jest "Bogactwo u Jurka". Jest to kulturalna impreza integracyjna, polegająca głownie na rozmowach o sensie życia i egzystencji. Kazdy z jej uczestników ma srednia powyzej 2,5, mamy wspaniałe plany i ambicje na przyslosc! Z wiarygodnego źródła wiemy, że boi sie Pani o własna, pierworodna corke - to zrozumiałe! - 17 lat to okres buntu przeciwko światu. Jednak zapewniamy, ze Sufczyn to bezpieczna wioska! Nie poluje sie tu na niedzwiedzie ani inne dzikie zwierzyny, jedynie trzynastolatki polują na gorących chlopakow. Kolejnym argumentem za jest to, ze dom Izy jest polozony w bezpiecznej okolicy (nie roi sie tam od pijanych starszych mezczyzn oraz kobiet, ktore twierdza, ze objawila sie im Maryja). Wszyscy czujemy sie odpowiedzialni za Pani corke, wiec obiecujemy, ze nie stanie sie jej zadna krzywda. Ponadto, Dominika zawsze marzyla by zwiedzac swiat! Przyjazd do Sufczyna moze na zawsze wpisac sie w jej pamiec jako niesamowite przezycie No takze tego, prosze pozytywanie rozpatrzyc nasza prosbe! Pozdrowienia!

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy

Kto podpisał tę petycję oglądał również te kampanie:

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Cel zbieranych podpisów osiągnięty !

Ostatnie Podpisy

zobacz wszystkie podpisy

AleksandraPrzez:
Międzynarodowa politykaIn:
Odbiorca petycji:
Renata Tarza

Osoby oficjalnie wspierające petycję:
wszyscy uczestnicy imprezy

bogactwo u jurka

Przyłącz Się

Zaproś przyjaciół z Twojej rubryki

Kody Do Wklejenia