Petycja do Jarosława Kaczyńskiego, Prezesa Prawa i Sprawiedliwości o wycofanie się z życia publicznego. podpisać teraz

Do:

Prezes Prawa i Sprawiedliwości
Jarosław Kaczyński

ul. Nowogrodzka 84/86
tel.: 22 6215035

W ostatnich latach w Europie obserwujemy bardzo dynamiczny i niepokojący wzrost niechęci do Polaków spowodowany pańskim zachowaniem. Przebywając za granicą naszego kraju jesteśmy postrzegani jako nietolerancyjni, wrogo nastawieni ponieważ pan, jako jeden z czołowych polityków naszego kraju oskarża co drugi kraj europy o spisek przeciwko Polsce lub wyraża się w sposób agresywny, nieprzychylny o danej nacji, kraju. Niemcy, Rosjanie dziwią się kiedy mówimy, że ich wcale nie nienawidzimy, a nam pozostaje po takiej konwersacji jedynie poczucie wstydu, za to że należymy do tej samej narodowości co Jarosław Kaczyński. Na szczęście dla nas jest też wielu ludzi inteligentnych i wiedzą, żeby pańskich wypowiedzi nie traktować poważnie. Śmieją się tylko i pytają "Jak wy wytrzymujecie w kraju, w którym jedną z głównych osób życia publicznego jest taka osoba?", co przynosi kolejną falę wstydu. Tak, bo każdy z nas jest patriotą i nie chce, żeby jego ojczyzna była postrzegana banda odludków nienawidząca wszystkich dookoła i węsząca spisek gdzie tylko możliwe. Przez pana większość informacji w wiadomościach europejskich o Polsce to tylko kolejne oskarżenia i wrogość. Czy tak ma być postrzegana Polska?
Jarosław Kaczyński nie powinien pełnić funkcji publicznej, z którą kojarzone są opinie Polaków.
Dlatego też wszyscy podpisani pod tą petycją prosimy o wycofanie się z życia publicznego Prezesa Prawa i Sprawiedliwości Jarosława Kaczyńskiego.

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy