Petycja do firmy Gameforge 4D AG podpisać teraz

Witam serdecznie szanownych przedstawicieli firmy Gameforge!

Piszemy tę petycję do Was, abyście pomogli nam zmienić skład ekipy zarządzającej polską wersją gry Metin2. Obecna ekipa łamie zasady OWU, na przykład:
1) Game Masterzy (zw. dalej GM) serwerów ustawiają postacie sterowane przez komputer na mapach miast poszczególnych imperiów zabijając potwory i utrudniając grę. Działanie to ma na celu zbieranie ogromnych ilości środka płatniczego w postaci monet Yang oraz sprzedawanie ich na portalach aukcyjnych. Z informacji zawartych w OWU dowiedziałem się, że takie działania są zabronione przez zwykłego gracza, a co za tym idzie - przez GM.
2) Z mojego konta w grze Metin2 zniknęła Zbroja z Czarnej Stali+9 (oczywiście "wybonowana" - dodane bonusy z ItemShopu, zakupione za realną gotówkę). Skanowanie komputera programami antywirusowymi nie wykazało, aby była to wina keyloggera, a zwłaszcza, że konto mam chronione dosyć mocnym hasłem, do którego na pewno nikt nie miał dostępu. Przedmiot znajdował się w magazynie, wraz ze wszystkimi o wiele więcej wartymi częściami ekwipunku, które zostały w stanie nienaruszonym. Takie działanie może wskazywać na ingerencję przez GM-a w strukturę bazy danych oraz informacje w niej zapisanych. Ku wyjaśnieniu, problem ten dotyczy tylko i wyłącznie najlepszych postaci na serwerze oraz najbardziej wartościowych przedmiotów (zw. dalej itemami).
3) Prosimy o wytyczenie kar za przewinienia naszej ekipy. GM nam nie pomaga, nie odpisuje na zgłoszenia wysłane do supportu, blokuje szept w grze. Z tego co jest mi wiadome, GM ma pomagać. Gdzie się nagle podziała chęć pomocy każdego z nich?
4) GM traktuje nas jak niższą klasę społeczną. Przykładowo - reaguje tylko na "Panie GM", a nazywa nas "dziecko, mały, kid" lub po prostu po nicku, co nie wszystkim pasuje. Chcemy równego traktowania. Wszyscy jesteśmy tacy sami i niech tak zostanie.

W imieniu wszystkich graczy, którzy ucierpieli szkody moralne lub materialne, zwracam się do firmy Gameforge, aby pomogła nam rozwiązać te wszystkie problemy związane z naszym teamem. Głęboko wierzymy, iż europejski dystrybutor gry Metin2 dostrzeże problemy nas dotyczące.

Z wyrazami szacunku,
Gracze wszystkich serwerów polskiej wersji Metin2

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy