PETYCJA DO BURMISTRZA SUPRAŚLA O ZORGANIZOWANIE WEEKENDOWEJ KOMUNIKACJI NOCNEJ podpisać teraz

My, niżej podpisani zwracamy się z prośbą do burmistrza Supraśla o podjęcie działań mających na celu utworzenie weekendowej komunikacji nocnej z miastem Białystok. Naszym zdaniem jest ona potrzebna nie tylko aby ułatwić powrót do domu mieszkańcom naszej miejscowości, ale także coraz częściej odwiedzającym Supraśl białostoczanom. Weekendowa nocna komunikacja z Białymstokiem podniesie atrakcyjność Supraśla z punktu widzenia turystycznego, i – poprzez ułatwienie późniejszego powrotu do Białegostoku, który jest centralnym węzłem komunikacyjnym naszego regionu - znacznie zwiększy atrakcyjność miejscowych lokali gastronomicznych i wydarzeń kulturalnych, które już teraz cieszą się dużą popularnością, a brak nocnej komunikacji działa na ich szkodę. Prosimy o utworzenie przynajmniej jednego kursu Białystok - Supraśl - Białystok w sobotę i niedziele pomiędzy godzina 1:30 a 3:00 – naszym zdaniem jest to optymalne rozwiązanie.

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy