Petcja do ministra Zdrojewskiego podpisać teraz

My niżej podisani zwracamy się z prośbą do Pana ministra Zdrojewskiego o nie nadawanie nadawcą sygnału statusu organizacjei nadawczych,Prośbę swą motywujemy tym iż traktat może doprowadzić do złamania konstytucji a w szczególności:

-art  32

Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.

Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.

-art 54

Artykuł mówi ,że każdy ma prawo wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji oraz to ,że cenzura masowych środków informacji (prasa , telewizja , internet) jest zakazana

-art 73

Artykuł ten mówi ,że każdemu zapewnia się wolność twórczą,artystyczną oraz naukową ale także wolność nauczania i korzystania z dóbr kultury

Ponad to traktat rozszeszeży grupę podmiotów chronionych prawem autorskim i prawem majątkowym oraz może doprowadzić do zabetonowania już odstających od epoki cyfrowej norm prawnych.Sytuacja ta może doprowadzić do spadku jakości oraz zainteresowania dobrami kultury co może mieć nie korzystny wpływ na gospodarkę.

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy