Odwołanie administratora podpisać teraz

Zwracam się dziś w imieniu wielu, stałych użytkowników serwisu love-drama o odwołanie administratora Ishimurarezo z jego aktualnej pozycji na podanej wyżej stronie.
Struktura zasad administracji Ishimurarezo jest naganna, obrażająca oraz uniżająca innych użytkowników. Serwerowi zadawane są codziennie nowe ciosy. Warunki przytłaczają użytkowników coraz większym ciężarem. Przez wiele ludzi przebiegają linie głębokich podziałów. Atmosfera niekończących się konfliktów, nieporozumień i nienawiści sieje spustoszenie psychiczne, kaleczy tradycje tolerancji. Strajki, akcje protestacyjne stały się normą. Wciąga się w nie nawet osoby z poza serwera. Mnożą się wypadki terroru, pogróżek i samosądów moralnych, a także arogancji i egoizmu od strony administratora Ishi. Chaos i demoralizacja przyznały rozmiary klęski. Serwer osiągnął granice wytrzymałości psychicznej. Wielu ludzi ogarnia rozpacz. Już nie dni lecz godziny przybliżają ogólnonarodową katastrofę. Uczciwość wymaga, aby postawić pytanie "czy musiało do tego dojść". Czy zrobiliśmy wszystko, by zatrzymać spirale kryzysu? Historia oceni nasze działania. Nie obeszło się bez potknięć wyciągamy z nich wnioski. Przede wszystkim jednak mienione miesiące odpowiedziały na tę atmosfęrę. W imieniu użytkowników uważam że aroganckie, egoistyczne, niewyrozumiałe zachowanie administratora Ishimurarezo jest niedorzeczne jak i nie odpowiedzialne z jego strony jak i funkcji jaką pełni. Na czacie strony love-drama nie powinno dojść do sytuacji gdzie administator pisze, iż jest największym i może wszystko, sam łamiąc zasady.. Dalsze trwanie obecnego stanu prowadzi do upadku serwera, do zupełnego chaosu, gdzyż już teraz użytkownicy żalą się na fale banów oferowanych przez Ishiego. W tej sytuacji bezczynność była by nieetyczna. Trzeba powiedzieć DOŚĆ! DOŚĆ z obrażaniem, arogancją, wywyższaniem się, egoizmem, brakiem wyrozumiałości, uleganiem emocjom oraz nieetycznym zachowanie.
Nalegam do natychmiastowego zawieszenia lub usunięcia Ishimurarezo z pozycji Administratora.
Użytkownicy Love-drama.pl

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy