Kryty Skatepark w Łomży podpisać teraz

Miejsce typu Skatepark jest miejscem aktywnego wypoczynku wielu osób jeżdżacych na deskach i rolkach oraz rowerów typu : Bmx, Mtb .W Łomży ciągle napływa takich osób i  jest ich bardzo dużo na chwile obecną ,czasem bywa tak że niema jak sie poruszać ,w związku z tym osoby te zaczynają poruszać sie po mieście i niszczą murki ,schody itp. Jest to niebezpieczne zarówno dla nich jak i przechodniów.

Była by to wielka szansa dla Łomży ,do miasta przyjeżdzaliby znani skaterzy ,miłośnicy tych sportów ,odbywały by się zawody. Dlatego prosiłbym o nowy, przestronny i kryty Skatepark dla Łomży .Ostatni został ukończony 5 lat temu ,ale na terenie skateparku przebywa dużo osób które przeszkadzają w uprawianiu ukochanej pasji .Gdyby był kryty można było by jeździć cały rok i było by to lepsze rozwiązanie .Nasi zawodnicy odnosili by zwycięstwa na tle Polski, a możliwe że nawet gdzieś w Świecie. Jest to miejsce wypoczynku ,rozrywki jak i zarówno pasji .Pisząc tą petycje,jestem pewien że to nie tylko mój pomysł i głos , ale wszystkich osób które marzą o tego typu obiekcie.

Jestem głęboko przekonany, iż Urząd Miasta Łomży , przyczyni się do stworzenia skateparku w Łomży. Serdecznie dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego pomysłu .:)

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy