Jasień Orlik 2012 podpisać teraz

Nie dajmy sobie pluć na twarz i pokażmy , że nie tylko oni są mocni . Tak nie może być , że orlik jest czynny , kiedy oni chcą . Oni są tam dla nas , a nie my dla nich . Zbieramy podpisy aby zawalczyć o lepszych opiekunów orlika w Jasieniu , którzy będą otwarci , mili , a przede wszystkim będą dla ludzi , i nie będą robić łaski , że nam w czymś pomogą . Orlik został wybudowany za pieniądze z UE i za pieniądze podatników , nas wszystkich obywateli Polski . Pieniądze twojej mamy , wujka , cioci , i wszystkich innych . Chcemy aby orlik był otwarty długo , jest to jedyne zajęcie w naszej małej miejscowości , aby nie był zamykany przez to , że leci mecz w tv i jakiś starszy pan chciał sobie oglądnąć , lub jedzie na mecz jakiegoś zespołu . Chcemy ludzi którzy będą traktowali równo wszystkich , a nie wywyższali tych których lubią .
Orlik jest dla nas , nie dla nich . Oni są tam dla nas , nie my dla nich . Więc działać i może uda się jednak coś zrobić z tą chorą sytuacją !

Podpisz

Podpisz z Facebook
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy