CZYM SĄ PETYCJE ONLINE

Witamy na stronie Activism - Petycje Online, pierwsze i najważniejsze wirtualne miejsce we Włoszech, gdzie możesz umieścić Twoją petycję.

My, autorzy strony Activism - Petycje Online wierzymy, że to właśnie od nas wszystkich musi wypłynąć impuls, by zmieniać świat, wierzymy, że każdy z nas może i powinien wyzwolić drzemiące w nas idee i dzielić się nimi z innymi.

Uważamy, że bez takiego wirtualnego miejsca, gdzie codziennie możemy toczyć własne walki, nawet te najmniejsze, nikt z nas nie byłby tak naprawdę wolny.

Dlatego właśnie stworzyliśmy stronę Activism - Petycje Online. Wolną, darmową, niezależną, naszą i waszą.

Jak napisać petycję »

UTWÓRZ PETYCJĘ

Rzuć się w wir walki!

• - Internetowa platforma zbierania podpisów numer 1 we Włoszech
  • - Zupełnie i całkowicie gratis
  • - Możliwość zamieszczania Twojej petycji na Facebook i na innych portalach społecznościowych
  • - Możliwość pobierania podpisów w formacie PDF lub DOC, w celu ich wydrukowania i przekazania odbiorcom petycji
  • - Maksymalna widoczność Twojej petycji

Zmieniajmy świat od początku!

Utwórz od razu swoją pierwszą petycję »

Delegalizacja polskiego fandomu Star Wars

W przestrzenii publicznej od dluższego czasu pojawia się kwestia mowy nienawiści i jej zgubnego wpływu na poziom debaty w naszym wspaniałym kraju. Wiele mówi się o szkodliwości organizacji takich jak Obóz Narodowo-Radykalny czy szkalownikach Narodu Polskiego za pieniądze z kieszeni George'a Sorosa, jednak to nie oni stanowią zarzewie nienawisci sianej na gruncie polskim.
Mało kto zdaje sobie jednak sprawę, że w cieniu działa także grupa, która słynie z toczenia jadu i nienawiści na skalę jakiej nie widział świat. Mowa oczywiście o fanach sagi Gwiezdnych wojen ... kontynuuj »

MOST READ

• DZISIAJ