Recollida de signatures per un XIIè Congrés del PSC realment obert i participatiu firmar ahora

Diverses plataformes*, corrents, militants i simpatitzants del partit ja havien manifestat la conveniència que el Congrés s'ajornés fins després de les eleccions generals del 20 de novembre. Aquesta demanada ja ha estat atesa per l’Executiva del PSC, que ha decidit reunir el Consell Nacional el proper 17 de setembre i proposar que el Congrés convocat per als dies 28, 29 i 30 d'octubre s'endarrereixi fins al 16, 17 i 18 de desembre (malgrat que seria més adient disposar de més de quatre setmanes després del comicis per completar el debat precongressual).
Tot i això, la proposta de l’Executiva no inclou un canvi en el número de delegats amb dret a vot ni l’ampliació del termini per a presentar esmenes, robar-nos un cop més l'oportunitat d'un Congrés obert i participatiu, que reculli el màxim nombre possible de propostes i sensibilitats aflorades durant els darrers mesos gràcies al treball en xarxa de cada cop més militants i simpatitzants.

Vist que l'Executiva no està disposada a rectificar les propostes restrictives de reglament i barem d'elecció de delegats amb què havia estat convocat aquest Congrés, els diferents grups que han estat treballant per a què aquest congrés sigui realment obert i participatiu s’adrecen directament als consellers i conselleres nacionals perquè rectifiquin la decisió adoptada el 18 de juny i aquest exigeixin la votació per separat de la convocatòria, la ràtio de delegats i el reglament del Congrés, i es modifiqui el reglament del Congrés en els següents punts:

- Art. 25: per tal que el nombre de vots necessaris perquè les esmenes es mantinguin vives i puguin ser discutides en el ple sigui del 30% o, d’un percentatge inferior al 30%, del nombre de delegats/delegades presents en la Comissió en el moment del debat i no dels delegats o delegades inscrits.
- Art. 31: reduir el nombre de suports necessari per a la presentació de les candidatures als òrgans de direcció del partit.
- Que el número de delegats amb dret a vot s'estableixi d'acord amb la ràtio d'un delegat per cada 15 militants, amb un mínim d'un delegat per agrupació.ESTIC D’ACORD AMB TOT EL QUE S’HA EXPOSAT ANTERIORMENT I VULL FER ARRIBAR EL MEU RECOLZAMENT A AQUEST MANIFEST ALS MEMBRES DE L’EXECUTIVA NACIONAL DEL PSC I ALS CONSELLERS QUE HAURAN DE PRENDRE PART EN LA VOTACIÓ DEL CONSELL NACIONAL.

* Plataformes i corrents que s’han significat públicament #congresdesdebaix, PerSumarCanviar, 15M-socialista, +PSC, PsCat, Socialismo 3.0.

Firma La Campaña

Firma con Facebook
O

Si ya tienes una cuenta de acceso, de otra manera proceder a la matriculación y llenar los campos de abajoo.
Nombre de usuario, e-mail y la contraseña será de su cuenta, por lo que pueden firmar campañas de otros después de registrar.

Privacidad en los motores de búsqueda? Puede utilizar un apodo:

Cuidado, el e-mail tiene que ser válido para poder convalidar tu firma, sino será anulada.

Confirmo el registro y acepto Uso y limitaciones de los servicios

Confirmo que he leído la Política de privacidad

Acepto el procesamiento de datos personales

Tablón De Anuncios

Quién ha firmado esta petición también ha visto estas campañas:

Firma La Campaña

Firma con Facebook
O

Si ya tienes una cuenta de acceso

Comment

Confirmo el registro y acepto Uso y limitaciones de los servicios

Confirmo que he leído la Política de privacidad

Acepto el procesamiento de datos personales

Objetivo de la campaña
4 / 5000

Firmas Recientes

Información

Francesc ArolasPor:
Política y GobiernoIn:
Destinatario de la campaña:
Consellers nacionals, militants, simpatitzants i afins al PSC

Etiquetas

congrés, consellers nacionals, psc

Comparte

Invita a los amigos de tu agenda

Códigos Para La Incorporación

URL directa

URL para html

URL para forum sin título

URL para forum con título

Widgets