Ziua Internaţională a reinstalării de Windows sign now

Ziua Internaţională a reinstalării de Windows

Tovarăşi de suferinţă,

Sunt sigur că şi voi consideraţi instalarea de Windows un chin. Cu toţii оntвmpinăm această problemă. Zi de zi, oră de oră, minut de minut. Mii de euro sunt cheltuite zilnic, doar la noi оn ţară, pentru plata acestui serviciu. Iar cei mai fericiţi, care ştiu să facă singuri acest lucru, nu sunt mai norocoşi. Ei sunt cei care rup din timpul lor liber, din nopţile de somn odihnitor, din pauzele de serviciu sau de masă, doar pentru a ajunge la un nivel de bun simţ: acela al unui Windows decent, cu mai puţine erori, ecrane albastre ori viruşi. Оn vremuri imemoriale, cвnd XP-ul nu era nici măcar оn fază de proiect, cвnd copiii lumii jucau Prince sau Supaplex, acest nivel era unul normal, оnsă lucrurile s-au schimbat de mult. De aceea noi instalăm din ce оn ce mai des, iar timpul nostru liber se micşorează pe zi ce trece. Dacă lucrurile ar sta doar aşa, ar fi suportabil. Оnsă după ce sistemul este curat, urmează driverele, antiviruşii, firewall-ul, Office-ul şi cвte şi mai cвte... Iar acestea ne omoară clipele cele mai frumoase ale vieţii.

Asociaţia Culturală Stihul şi Vandalii (vACS&V) s-a gвndit la voi. De aceea, ea vă propune mobilizarea pentru numirea zilei de 16 octombrie ca Zi Internaţională a Reinstalării de Windows, zi recunoscută ca Sărbătoare Legală оn Romвnia, zi liberă. vACS&V va demara оn această zi campanii naţionale de mediatizare, de educare a populaţiei, traing-uri şi workshop-uri оn care tinerii vor fi pregătiţi. Asociaţia Culturală va propune de asemenea firmei Microsoft o colaborare, ei urmвnd să vвndă produsele proprii cu 5\% discount pe data de 16 octombrie. Omul de rвnd va avea o zi liberă doar pentru a-şi оnnoi sistemul de operare, pentru a curăţa hard-disk-ul de viruşi şi pentru a se informa cum poate deveni un utilizator mai bun оn era calculatoarelor. Ziua de 16 octombrie este ziua Sfinţilor Mucenici Leontie, Dometie şi Terentie, ei fiind protectorii acestei zile şi a tuturor produselor Microsoft. Cвnd această petiţie va avea destui semnatari, vom demara şi proiectul Rabla Hard, proiect care va permite upgrade-uri subvenţionate de stat, pentru că meriţi ceva mai bun!

Stă doar оn puterea noastră să facem acest vis posibil. Cu ce este mai importantă Ziua Femeii, Ziua Bărbatului sau 1 Mai? Dragă utilizator, trebuie să recunoşti că secolul XXI este unul al tehnologiei, al ciberneticii, iar pentru a-şi face viaţa mai uşoră оn faţa acestor provocări ajunge să fii unit cu cei asemeni ţie, cei care au nevoie de mai mult timp liber pentru a deveni buni călători virtuali. Semnează această petiţie pentru un viitor mai bun!

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter

No one has signed this petition yet

Alejandra CastilloBy:
Culture and SocietyIn: