Zelimo bolju kvalitetu DVD izdanja! sign now

U poslijednje vrijeme, na hrvatskom video i DVD trzistu, svjedoci smo poplave DVD izdanja izuzetno lose kvalitete: poиevsi od masteringa koji je izuzetno los (poneki kao da su prebaиeni sa VHS kazeta u kuжnoj radinosti), potpunog nedostatka dodatnih sadrzaja koji u drugim europskim izdanjima postoje za iste naslove (audio-komentari, izbaиene scene i ostali uobiиajeni dodaci) a umjesto kojih su nasa izdanja puna reklamnih poruka za telekomunikacijske providere i sliиno ili uz film nema vise niиega, pa sve do pojedinih naslova izdanih samo u pan&scan formatu te do kojekakvih izdanja koja izgledaju kao da su "na brzinu sklepana" za nase trziste, "samo da se zgrnu pare".

Ovakav trend je u zabrinjavajuжe rastuжem porastu od strane svih distributera u Hrvatskoj i treba ga sto prije zaustaviti jer je uvreda za ukus i intelekt konzumenata DVD videa i filmofila uopжe te potcjenjivanje domaжe publike.

Molim da svojim potpisom date glas protiv prakse izdavanja "okljastrenih", ojadnih, lose masteriranih i osiromasenih DVD izdanja i potaknete distributere da rade svoj posao kako treba i omoguжe hrvatskim filmofilima da uzivaju u svemu sto DVD tehnologija nudi i u иemu uzivaju i ostali filmofili diljem svijeta a ne da nase trziste smatraju manje vrijednim.

Hvala.

No one has signed this petition yet

Joann MckeeBy:
SportIn: