We want to save and keep alive Iranian History sign now

We want to save and keep alive Iranian History, as everyone know Iranian broadcasting is made a television program (Yousef Paiambar ).

ЩШШЁЩ ШЄЩШЩ ЩЩЩЩ ШЩШШЩЩШЩ ШШІЩШІ
, ЩЩШЩШЩШ ЩЩ ЩЩШЇШЩЩЩ ШШЇШ Щ ШіЩЩШЩ ШЩЩЩШЩ ШШіЩШЩЩ ШЩШЇШЩ ШЁЩ ШіШШШЄ ШіШЩШЩ ЩЩШіЩ ЩЩШЩШЁШ ЩЩЩШЇЩ ШШіШЄ .ШЁЩ ЩШёШ ЩЩШШіШЇ ШЩЩ ШіШЩШЩ ШЁЩШШЄШ ШЩШЄ ШЁЩ ШШ ЩШЩШЇЩ ШЄЩШЇЩ ЩШШЇЩЩ ШЁЩЪЇШЩЩ ШЁШШШЇ ШЄШ ЩШШ ЩЩ ШіШЩШЩ ШЁШ ЩШЇЩЩ ЩШЩШЁЩ ШЩЩ ШіШЩШЩ ШЁЩ ЪЇЩЩЩ ШЩ ШіШШШЄЩ ШШЇЩ ЩЩ ЪЇЩЩЩ ШЄЩШЇЩ ШЇШШіШЄШЩ ЩШШЁЩШ ШЁЩ 1 ЩШ 2 ЩШЩ ЪЇШШШЄЩ ШШіШЄ ЩЩ 5 ЩШ 6 ЩШІШШ ШіШЩ ЩЩШ .
ЩШІЩЩЩ ЩШЩ ШЩЩ ЩЩЩЩШЄ ЩЩ ШЄЩШЩШЇ ШЩШЄ ШіШШШЄ ШіШЩШЩЩШЩЩ ШЁШШШЇ ЩЩ ШЄЩШЇЩ ШЁШіЩШШ ШЁШ ШЩЩЩ ШЩШШЩ ШШ ЩЩШЩШ ШЁЪЇШШШШЇ ЩЩ ШЩШЄ ШЁЩ ЩЩШЩШ ЩШЩШЇЩ ШЄЩШЇЩЩШЩ ШЁЩЪЇШЩЩ . ЩШ ЩЩ ШЄЩШЇЩЩ ЩЩ ШЄЩЩШ ШЁШ ШШШЩШЄ ШЄШ ШЁЩЩЩ ШЇШШШЩ ЩШЇЩШЄЩ ЪЩШЇ ЩШІШШ ШіШЩЩ Щ ШєЩЩ ШЄШЩ ШШ ШШШШЁ ЩШіШЄЩЩ .
ЩШ ЩЩЪЇЩ ШЁШ ШЩШШ ШЩЩ ШЩЩШШ ШШШЄШШШ ШЩШЇ ШШ ШЇШ ШЁЩ ЩЩШЩШ ЩЪЇШШШШЄЩ ШЄЩШЇЩ ЪЩШЇ ЩШІШШ ШіШЩЩ Щ ЩЩШШШ ШЁЩ ЩШШЇ ШЩШШЩ ШЇШШЄЩЩЩШІЩЩЩ ЩЩЩ ШШ ШШЩШЩ ЩЩЩЩЩЩ Щ ШЁЩ ЪЇЩШ ЩШіЩЩЩЩ ШЩШШЩЩ Щ ШШШ ЩШЇЩШ ШШЇШ Щ ШіЩЩШЩ ШЩЩЩШЩ ШШіЩШЩЩ ЩЩ ШШіШЩЩЩ .

ШЄЩШЇЩ Щ ШЄШШЩШ ШЩШШЩ ШШ ШІЩШЇЩ ЩЪЇЩ ШЇШШЩШЇ. ШЫЩ ЩЩШ ЪЇЩШЩ ШЫ ШШІ ШЄШШЫШ ШШёЫЩ ЩШШіШЄ.

ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШіЩШіШЄЩ ШЪЇЩ ЩШ ЩШШЩШШЁ ШШ ШЩШЄ ШЄШЩЩЩ ШШЁ ШЩШЩ ШЁЩ ШЁЩШЩЩ ШШІ ШЩШ ШШШЄШШШ ЩШШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШШіШЁ ШШ ШЁЩ ШЩШЩ ЩШЇЩЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШЩЩШЩШШЄ ШШЩЪЇЩ ШШ ШЄШШЁЩШЄ ЩШШЇЩШЇ Щ ШЩШЄ ШЁЩШЩ ЩЩШЇЩ ШШІ ШЩШЩ ШШіШЄЩШШЇЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ЩШі ШШ ЩШЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШШЄШ ШШ ШЇШ ШЩШЩ ЩШЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШЩШЁ ЩЩШІШШЄ ШШ ШШєШШІ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ ШЇШ ШЩШ ШіЩЩЩ ШЇШ ШШШШЩ ЩШШШЩ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ЩШШЩШШІЩ ШШ ШЩШЄ ЩШШШЄ Щ ШЁШШЇШШШЄ ЩШЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ЩШ ШШ ЩШЩ ЩШШЇЩШЇ Щ ЩЩЩЩ ШЁЩ ШЩШіЩШЇЩ ШЩ ШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШіЪЩ ШШ ШЇШ ШЩШЩ ШШШЁ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШШШ ШШ ШЁШШЩ ШЩШШЁЩ ШШЇЩ ШЁШЇЩ ШіШШШЄЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ЩШШЄЩ ЩШ ШІЩШЩ ШШ ШіШШШЄЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ ШЁЩ ЩШЩШЩ ЩЩЩ ШШІ ЩШШЇШШЩШЩ ШІЩ ШЩШШЩЩ.
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ШШШЄШ ШіЩШШЩ ЩШёШЩ ШЇШ ШЇЩЩШ ШЄЩШіШ ШіШЩ ШЩШШЩЩ ШШШЄШШШ ШШЇ ШЁШ 115 ШіШШЁШШІ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШШЩЩ ШЩЩШЁШ ШШ ШіШШШЄЩШЇ ШЇШ 7000 ШіШЩ ЩЩШ ШЇШ ШЩЩШЁ ШЩШШЩ Ш ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШЩШЩ ШШ ЩШЩ ЩШШЇЩШЇ Щ ШШІ ШЩ ШЁШШЩ ЩЩШШІЩ ШШіШЄЩШШЇЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШІШєШЩ ШіЩЪЇ ШШ ЩШЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ЩЩЩШШі ШіЩШШ ШШШіШЩ ШШ ЩШЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ШЁЩ ЩШЩЩШЄ ШІЩЩЩ ЩЩ ШЁШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩШШЇЩШЩЩ ЩЩ ЩШШЩ ШЩШЩЩШ ШШ ЩШЩ ЩШШЇЩШЇ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩШЇЩШЇ Щ ЩШЩШіШЄЩ ЩЩШЁ Щ ЩШШіЩЩШЇЩЪЇШЩШ ШЁШ ШШШ ШЩШЩШЇЩ ЩШЄШШЁЩШЩ ШЩШШЩЩ ЩЩ ШЇШ ЩШЄШШЁШШЩЩ ЩШШЄЩЩШЩ ШЁЩШЇЩ ШЁЩ ЩЩШ ЩШШЩ ЩЩЩШЩЩ ШЩШЄШШЇЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ЩЩЩЩ ШШЩШШЩ ШШІ ШШЩЩ ЩЩ ЩЩШШ ЪШЁЩШ ШЁЩЩ ШіШШШЇ ЩШЩШЄШШЄ ЩШШЩЩ Щ ЩШШіШШЪЇШШЇ ШШШЇШШ ЩШШЇ ЪЇШЩШЄЩ ШШЇЩ ШШіШЄ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ЩЩШШ ЩШЁЩШ ШЇШ ШЩШЩЩ ШіШШЁЩ ШЩШЩ ШіШШШЄ ШЁЩ ЩШЩ ЩЩШЩЩЩЩШі ЩЩ Ш*** ШЩШЩШІЩ ЩШЩ ШЇШШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ЩЩШШ ЩШі ШШІ ЩШЄШ ШЁШШЁЩ ШЁЩ ЩШШЁШЇ ЩШШЇЩЩ ШЩШЄ Щ ШЁШШЩ ШШЁШШШІ ЩШШЁШЄ ШЁЩ ШЁШШЁЩЩ ЩШ ШЁЩ ШШЇШЩ ШЩШЩ ШШШЄШШЩ ЪЇШШШШЄ Щ ШЇШ ЩЩШЩ ЩШШЁШЇ ЩЩ ШЁЩШ ШШІ 1000 ЩШЄШ ШЁЩЩШЇЩ ШЇШШШЄ ШЁШШЩ ШШШЁШШЄ ШШіЩ ЩЩШЄ ШЩШЇ ШЁЩ ШЩШЩ ШЄШШ ЪЇШШШЩ ЩШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ЩЩШШіШЄШЩ ЩЩЩ Щ ШШЩЩ ШЩ ШЇШ ШЩШШЩ ШЄЩШіШ ЩЩШШ ЩШЁЩШ ШЇШ ШЩШ ШЩШЄ ШЄШЩЩЩ ЩЩ Щ ЩЩШ ШіШШШЄЩ ШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇЩЩШШ ЪЩЩ ШЁШ ШЁЩШЩ ЪЇЩШЩ ШШІ ШЇЩЩШШЩ ЩЩ ЩЩШШ ШЇШ ШЩШЩ ШЩШШЩ ШЇШ ШіШЩ 544 ЩШЁЩ ШШІ ЩЩЩШШЇ ШЁШШЩ ШЩЩЪЇЩШЩ ШШІ ШЄЩШШЩ ШЩЩШЩ ШЩШЩЩ ШіШШШЄ Ш ШіШШШЄЩ ШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ШіЩШіШЄЩ ШШіШЄШШЇШЩ ШЇЩЩШЄЩ ШЁЩ ШЩШШЄ ЩШЪЇШЩ Щ ЩШЩШЩ ШЁЩ ЩШЇШЄ 40 ШіШЩ ШШЇЩШЄ Щ ШіЩШі ШЁШШІЩШШіШЄЪЇЩ Щ ЪЇШЩШЄЩ ЩШіШЄЩШЩ ШЇШШЩ ШШ ЩЩШШ ЩШЁЩШ ШЇШ ШЩШШЩ ЩШЩЩ ЪЇШШШЩ ЩШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ЩЩШЁЩШШЁЩ ЩШШІЩШЇ ЩЩШШ ШЁШЇЩЩЩ ЩШШЄЩ ШШЇЩ 12 ШЩШШЩЩ ШЇШ ЩШШ Щ ШЩЩЪЩ ЩШШЩЩ ЩШШ ШЁЩ ШШЩ ШШШ ШЩШЩЩ ШШІ ШЩШШЩЩШЩ ШЁЩ ШЇШЩШЩ ШЇШШЇЩ Щ ШЄЩШіШШ ЩШШЇШШШЄЩ ШЁЩШЇ Ш ШЁШ 250 ЩШІШШ ШіШШЁШШІ ШЩШШЩЩ ШЇШ ШЩШІ 42 ШШІ ШШєШШІ ШЁЩШШ 525 ЩШЁЩ ШШІ ЩЩЩШШЇ ШЁЩ ЩШШ ШЩЩЩ ЩШШЇ Щ ЩЩ ЩШШ ШШ ШЄШШЩ ЩШШЇ Щ ШЁШЇЩЩЩ ШЩШЇЩ ЩШШЩ ШЇШ ЩШШ ЩЩШЇШШЩ ШЁШіЩШШ ШІЩШШЇЩ ШєЩЩ ЩШШШЇ ЩШШ ЩШШЇ . ШЩЩЩЩ ШЇШ ЩШШ ЩЩ ЩЩШШЩ ШЇЩЩШШЩ ЩШЩШЇ ШЇШШШЇ ЩЩ ЩЩШЁЩШЩЩ ШШ ШЇШ ШШЩ ШШШЄШШЩ ШЁЩ ШШЇШЩШЩ ЩШШ ЩШШЩ ЩЩШЇЩШЇ . ШЩ ШЁЩ ЩЩЪ ЩШЩ ШЇЩЩ ШЩШШЩ ШШ ШЁЩ ШЩШЩ ШЄШЩЩЩ ЩЩШШЇ Щ ШЁЩ ШШШЄШШЩЩ ШЁЩ ШЩШЩ ЩЩЩЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ЪШЁЩШ ШЁШ ШЩШ Щ ЩШЩШШЄ ШЄЩШЩ ШЁШІШЪЇШЩ ШЩШЩШЄЩШЩ ШЩШШЩ ЩЩ ШЇШ ЩШШіШШЪЇШШЇ ШЩШ ШШЇЩ ШЁЩШЇЩШЇ ШЁЩ ЩШШЇШШЩЩ ШЁШЪЇШІЩШЇЩ ШШЇ Щ ШЇШ ШЁЩШШ 520 ЩШЁЩ ШШІ ЩЩЩШШЇ ШЄШШ ШШЩЩШШЩЩ ШЩШШЩ ШШШЁШ ШіШ ШЄЩШШЇ Щ ШЁШШЩ ЩЩЩЩ ЩЩШШіШЁШЄ 2 ЩЩШ ШіЩЩ ШШШ ШЇШШ ШЁШ ЩШЩ ШЇШШЩЩ ( ШЩШ ) Щ ШіЩЩЩ ( ЩЩШЩ ) ШШ ШЇШ ШШШЄЩШШ ЩШШЇЩ ЩШШШ ШЇШШЇ ЩЩ ШЁШШЇЩШ ШШЩШ ШЄШЩЩ ЩЩЩЩШЩ ШЩШЩ ШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ЩШЁЩШ ШШШ ШЄШЩЩЩШШЄ ШЩЩЩЩ Щ ШіЩШШЇШЩЩШІЩ ШШ ШШШЁШШЩ Щ ШЁЩ ШЩШШЄ ЩШЩЩШ ШШЩЪЇШЩ ШЁЩЩШЩ ЪЇШШШШЄ ЩЩ ШЁЩ ЩЩШШЁ ШЩ ЩЩЩ ЩШШЇЩ ЩЩ ШЁШЩШіШЄ ШЩШЩШЇЩ Щ ЩЩШШЄЩ ШЁШЇШЩЩШЇ ЩЩ ШЁЩ ЩЩЩЩ ЩЩШШіШЁШЄ ШШ ШШШЩЩ ЩШ ЩЩЩЩЩ ШШ ШШЩЪЇШІЩЩ ШШ ЩЩШЩ ЩШШЇ ЩЩ ШЁШШЇЩШ ШШ ЩЩЩЩЩ ЩШЩ ЪЇШЩШЄ . ( ШЇШШЩЩШ ШЁЩ ШЩ ЩШЄШЩЩ ШЁЩ ШІЩШЩ ШЩШЇ ЩШЁЩШЇ Щ 2000 ШіШЩ ШЩЩ ШЄШ ШШІ ШЩШЇ ЩЩ ШЩШЇЩШЩШЇ . )
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ШЇШ ЩШЩШШІ Щ ШІЩШіШЄШЩ 518 - 519 ЩШЁЩ ШШІ ЩЩЩШШЇ ЩЩШЩ ШіШШШЄ ЩШШіЩЩЩЩШі ШШ ШШШШЩ ЩШШЇ Щ ШЁШ ШЩЩШЩ ЪЇШЩШЄЩ ШШІ ШЩШШЩ ЩШШ ЩЩШЩ ШЩ ШШ ШЁШ ЩЩЩ ЪЩШЇЩЩ ШЄЩ ШШІ ЩШЩШШШЩ ЩШШЩ ШЁШЩЩ ЩШШєШЇ ШЩШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ШЁШШЇ ШШІ ШЄШШЩ ШЁШШЁЩ 25 ЩШІШШ ЩЩЩШЇЩ ШЁШШЇЩ ШШ ЩЩ ШЇШ ШЩ ШЩШ ШЁШ ШІЩШ ЩЩЩ ШЁШШЇЪЇЩ ШШЩ ШЁШШЁЩ ШЁЩШЇЩШЇ ШШІШШЇ ЩШШЇ ..
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ШЇШ ШіШЩ ШЇЩЩ ЩШШЇШШЩЩ ШЩШЇ ШШЩШШЩ ШЁШІШЪЇ ЩЩШШ ШШ ШЁЩ ШШЄЩШЩ ШШіШЩШЇ Щ ШШШЇЩ ШіШШШіШЩ ШШіЩШ ШШ ШШШЇШШ ЩШШЇ ЩЩ ШШІ ШШШШіШЩ ШЁЩ ЩШєШШЁ ЪЩЩ ЩЩШЩШЄ ЩЩ ШЁШШЇЩШ ШШШЇЩ ШШЁШЩШЩ ЩШЩ ЪЇШЩШЄ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ШЁШШ ЩШШіЩЩЩЩШі ШЁЩ ШЇШіШЄЩШ ШЇШШЩЩШ ЩШЁЩШ ШЁЩ ШЩШШЄ ЩШЩШЄ ШіШШШЄЩ ШШЇ ШЄШ ШШІ ШЁШІШЪЇШЄШЩЩ ЩШШ ШШіЩШ ШШЁЩЩ ШіШШІЩ ШШЇЩ ШЁШШШЇ ЩЩ ЩЩШ ЩШЩШЄ ЩШШ ЩШШіЩЩЩЩШі 3 ШіШЩ ШЩЩ ЩШЩШЇ Щ ЪЩ ШіШШШЄ ЪШШ ?? ШіШЩ ШЁЩ ШЩЩ ШЩШШЩЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ШЁШШЩ ШіШШШЄ ЩШШ ЩШШіЩЩЩЩШі ЩЩ ЩЩШЩШЪЇШЩ ЩЩШ ШШіЩШ ШЁЩШЇЩ 25 ЩШІШШ ЩШШЪЇШ ШЁЩ ШЩШШЄ 10 ШіШШШЄ ШЇШ ШЄШШЁШіШЄШЩ Щ 8 ШіШШШЄ ШЇШ ШІЩШіШЄШЩ ШЁЩ ЩШШ ЪЇЩШШШЄЩ ШЁЩШЇ Щ ШЁЩ ЩШ ШШіШЄШШЇЩШШ ЩШ 5 ШЩШІ ЩЩШЁШШ ЩЩ ШіЩЩ ШЩШ ( ШЇШШЩЩ ) ЩЩ ШЇШШЇЩ Щ ШЁЩ ЩШ ШШЩЩШШЇЩ ШШІ ЩШШЪЇШШЩ ШЁЩ ШєЩШ ШШІ ЩШІШЇ ШЩЩШ ШЩШІШЩЩ 250 ЪЇШЩ ЪЇЩШШЄ ЩЩШШЩ ШЁШ ШЩШєЩ - ЩШЩ - ШШіЩ Щ ЩЩЩШ ЩЩШЇШШЇЩ ШШіШЄ Щ ЩШ 10 ШЩШІ ЩЩШЁШШ ШШіШЄШШШШЄ ШЇШШШЄЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ШЇШ ЩШ ШіШЩ ШЁШШЩ ШіШШШЄ ЩШШ ШЁЩ ЩШШЪЇШШЩ ШЁЩШ ШШІ ЩЩЩ ЩЩЩЩЩЩ ШЩШ ЩШІШЇ ЩЩ ШЇШШЇЩ ШШіШЄ ЩЩ ШЁЩ ЪЇЩШЄЩ ЩЩШШШЩ ЪЇШШЩ ШЄШЩЩ ЩШШ ШЇЩЩШ ЩШШіЩШЁ ЩЩШШЇЩ . ШЩЩ ШЇШ ШШЩЩ ШШіШЄ ЩЩ ШЇШ ЩЩШЩ ШІЩШЩ ШЇШ ЩШШ ЩШШЪЇШШЩ ШЁЩ ШЁЩЪЇШШЩ ЩШШєЩЩ ШЁЩШЇЩ ШЩШЇ ШЁШЇЩЩ ЩШШЇШШШЄ ЩШІШЇ ЩЩ ШЁШ ШЩШЩ ЩЩШІ ЩЩШШЩ ШЁЩШЇЩ ШШіШЄ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЄЩЩЩЩ ЩЩЩЩЩ ( ЩШЩ 30 ШЩШІ ) ШЁЩ ШЇШіШЄЩШ ШЇШШЩЩШ ЩШЩЩ ЪЇШШШЩ ШШЇ Щ ШЩ ЩЩШШЄЩ ШШ ШЁШШЩ ШШЩШШ ШЄЩЩЩЩ ШЩШШЩ ШЁЩ ШЩШШіШЄ ШЇШЩШЩЩШЇ ШЁШШЁЩЩ "ШЇЩЩ ШЄЩЩ" ШЁШіЩШ ЩШШЇЩ ШЁЩШЇ . ШЁШ ШШЁЩ ШЄЩЩЩЩ ШШЇЩШЇ ШЇШШЩЩШ ШЩШІ ШЩЩ Щ ЩШЩШІШЇЩЩ ЩШЩ ШЄШШЩЩ ШЁЩШЇЩ Щ ШЇШ ШЩЩ ШіШЩ ШЇШШШЩ 5 ШЩШЇ ЩШЩШЁЩ Щ 31 ШЩШІ ШЄШШЩЩЩ ШШіЩЩ ЩЩ ЩЩЩ ШШІ ШЩЩШ ЩЩШЩШІ Щ ШЇЩЪЇШЩ ШіЩЪЇ ШіЩШЩШ ШЁЩШЇЩ ШШіШЄ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ЩШШЇЪЇШЩ Щ ЩШёШЩ ЩШёЩЩЩ ШШ ШЇШ ШЩШШЩ ЩШЩЩ ЪЇШІШШЩ ЩШШЇ Щ ШЁЩ ЩЩШШіШЁШЄ ШЩ ШЄЩШЩ ШЩШЩШЩ ЪЩ ЩШШІЩШЇ ШШЩ Щ ЪЩ ЩШШІЩШЇ ЩШІЩШ ШЁШЩШЇ ШЁЩ ШШЇЩШЄ ШЁШЩЩШЇ Щ ШЄШЩЩЩШШЄ ЩШёШЩЩ ШЁШЁЩЩЩШЇ ШЄШ ШЁШЄЩШЩЩШЇ ШШІ ШіШШІЩЩЩ ЩШШШі ШЇЩШШ ЩЩЩШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ШЁШШЩ ШЩЩЩЩ ШЁШШ ШЇШ ШЩШШЩ ЩШІШШШЄ ШШЩ - ЩШІШШШЄ ШШЁ - ШіШШІЩШЩ ШЩЩШЩ -ШіШШІЩШЩ ШШЩШШШШЄ - ШіШШІЩШЩ ЩШіШЄ Щ ШЄЩЪЇШШЩ ( ЪШЩШШШШЩЩ ) ШШ ШЁЩЩШЩ ЩЩШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЩЩЩЩ ШШЩ ШЩШіЩ Щ ШІЩШ ШіШШІЩ ШШЇЩ ШЇШ ШЩШЩ ШЄЩШіШ ШЇШШЩЩШ ШіШШШЄЩ ШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШШЩЩШ ШЁШШЩ ШЩЩЪЇЩШЩ ШШІ ЩШШЩ ШШЁ ШЇШ ЩЩШЇЩШіШЄШЩ ЩЩ ШШІЩЩ ШШІ ШЩЩШШШЩШЩ ШЩШШЩ ШЁЩШЇЩ ШіШЇЩ ШШёЩЩ ШЁШЩЩ ШЩШЇ ШіЩШЇ ШЁЩШ ЩЩШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ЩЩШШШєЩШШ ЩЩ ШЁШЇЩШЩЩ ЩШЩШЁЩ ШШІ ЩШЩШ ШЩШЇ ЪЇШЩШШЄЩ ШЁЩШЇ Щ ШЁЩ ШЩШШЩ ЩЩШЩ ШЩШШЇЩ ШЁЩШЇ ШЄЩШіШ ШЇШШЩЩШ ЩШЁЩШ ШЇШШШЩ ЩЩ ШІЩШЇЪЇЩ ШЩШЁ ЩЩШШЩ ШЁШ ЩШіШЄЩШЩ ШЇШШЩ ШШЇ .
ШЩШ ЩЩШЇШЩЩШЇ : ШЇШ ШЩЩ ШіЩШЩШЄ ШЇШШЩЩШ ЩШЁЩШ 242 ШЩЩШШЩ ШЁШ ШЩЩЩ ШЩ ШЩШШ ЩШШЇЩ ШЁЩШЇЩШЇ Щ ШЩ ЩШШЇШШЩЩ ШЁЩШЇЩ ЩЩ ШЁШ 242 ЩЩШШЇ ШЩШШ ЩЩШШЁЩЩ ЩШШЇ Щ ЩЩЩ ШШ ШЁШ ШШЩ ШЩШЇ ЩШШЩШЇ Щ ШШЇШЩШЄ ШШ ШЇШ ШіШШЄШШіШ ШЩШШЩ ШЁШіШ ШЇШШЇ . ШЩ ШЇШ ШіШЩ ШШШ ЩШШЇШШЩЩ ШЁЩ ШЩШЇШШІЩ 10 ЩЩЩЩЩЩ ЩЩШЩ ШЩЪЇЩШіШЄШЩ ШШЩШЩ ЩШЩЩ ШЇШ ШШІШЩЩ ШЇЩЩШЄЩ ШЁШ ШШЩ ЪЇШШШШЄ .
*** ШЇШШЩЩШ ШЇШ ШіШЩ 521 ЩШЁЩ ШШІ ЩЩЩШШЇ ЩШЩШЩ ШЇШШЇ : ЩЩ ШШЇШЩШЄ ШШ ШЇЩШіШЄ ШЇШШЩ Ш ШШІ ЪЇЩШЩ ЩШЄЩЩШЩ Щ ШШІ ШёЩЩ ШШЁЩШШЄ ШЁШЩШ ШЁЩ ШШЁЩШШЄ ЩШЩЩЩ ШШШЄЩШШ ШШЩЩШЇ ЩЩШіШЄЩ .. ***

ШЫЩ ЩЩШ ЪЇЩШЩ ШЫ ШШІ ШЄШШЫШ ШШёЫЩ ЩШШіШЄ

No one has signed this petition yet

Young RaymondBy:
WorkIn: