We want a Supernatural Convention in Hungary sign now

You know, there are many conventions all over the world, but what about Hungary? There are many fans here or near to Hungary (Romania, Slovakia, Austria etc.) who really want to go to a convention and meet with his/her favourite actor(s)/actress(es). In germany there are fans who'd like to go to a second convention near the country, because there is only 1 convention in germany per year. Do you live in Germany and want to go to 2 conventions per year or you just want to go to more conventions? If you said yes, then sign te petition IF YOU REALLY CAN GO. If there are enough signes, we will send this petition to some organizer companies. We'd be very glad if you can advertise this petition on Facebook, Livejournal, Twitter or friends. We can do it together!

Mint tudjatok nagyon sok conventiont szerveznek mostanaban. Amerikatol kezdve sok europai orszagon at, de ide vagy valamelyik szomszedos orszagba senkinek sem jut eszebe, hogy conventiont szervezzen vagy megprobalja elerni, hogy csinaljon egyet valaki. Pedig ha ЦSSZETARTANANK йs nem csak problemaznank biztosan sikerьlne. Sokaknak pedig sajnos nincs lehetцsege kьlfцldre elmennie, mert draga, nincs kivel elmennie vagy a szьlei nem engedik. Gondoljatok bele mennyi penzt megsporolhatnatok azzal, ha nem kellene utazast йs szallast se fizetni йs ha az emberek tцbbsege a te nyelvedet beszelne ismerkedni is tudnal. Ezert elterveztьk, hogyha elegendц ember irja ala a peticiot, akkor eljuttatjuk egy rendezvenyszervezц ceghez. Csak akkor ird ala a peticiot, hogyha el is tudnal jцnni. Aki ezt nem veszi figyelembe, akkor csak minket йs a tцbbieket hatraltatja. Most mindenki segitsegere szьksegьnk van, igy megkerьnk mindenkit, hogy hirdesse ezt livejournalon, Facebookon, Twitteren, Odaatos oldalakon vagy a baratainak. Elцre is kцszцnjьk mindenkinek, aki segit minket, hogy elerjьk celunkat йs vegre rбnk is felfigyeljenek, mint olyan orszбgra ahol sok a rajongу, цsszetartoak vagyunk йs ahova megeri eljцnni. Egyьtt megcsinalhatjuk!

Itt van nehany ar az europai conokrol (ezt azert irom ide, hogy akik eljцnnenek legyenek ezzel is tisztбban, MIELЦTT ezt alairjak):
Angol йs nemet con belepц: kb. 30 000ft (tartalmazza mindenkitцl - kiveve a bonusz vendйget - az autogramot, belepest a panelre es a partykra

Angol йs nemet con fotok a szineszekkel: mellekszereplцvel: kb. 10 000ft/db
fцszereplцvel: kb. 21 000ft/db

Angol йs nemet con koncert belйpц: kb. 2500 ft
Angol йs nemet con coffee lounge (20-30 perces beszelgetes a szineszekkel - fцszereplцkkel 20, mellekszereplцkkel 30)
mellekszereplцvel: kb. 5500-6000ft/szinesz
fцszereplцvel: valtozo (ha mellette ьlsz: 85 000ft ha nem: 45 000)
Angol йs nemet con tovabbi autogramok (belepцd mellй):
fцszereplцhцz: kb. 12 000ft/db
mellekszereplцhцz: kb. 4000 ft/db
Mishanal vagy Jimnel a mellekszereplцnel kicsit tцbbet kell fizetni, de a fцszereplцsnel kevesebbet.
Ьlesek elцre: 6000-9000ft/nap
Angol йs nemet con tovabbi jegyek, amiket a belepцHЦZ vasarolhatsz:
Ruby, diamond, VIP (ezek is tartamaznak par dolgot meg a belepц melle, aruk a vendegektцl fьgg)
A nemet йs az angol con 2 napjan vesznek reszt a szineszek.

Olasz con belйpцk:
Hunter: 1 autogram mindenkitцl (panelre belйpцt NEM tartalmaz) kb. 30 000ft
Sinner: belepц a panelre kb. 50 000ft
Demon: belepц a panelre, belepц a szombati йs vasarnapi programokra ьlцhellyel, 1 autogram mindenkitцl kb. 85 000 ft
Angel: legjobb ьlцhely panelre, belepц a szombati йs vasarnapi programokra ьlцhellyel, koktel party a meghivott szineszekkel, 1 autogram mindenkitцl

Foto a szineszekkel: Mellekszereplцvel: 10 000ft/db
Mishaval: 18 000ft/db
Fцszereplцvel: kb. 22 000ft/db
Autogramok: fцszereplцtцl: 15 000ft/db
Mishatol: 11 000ft/db
mellekszereplцtцl: kb. 5500 ft
Coffee Lounge (mindenkivel 20 perces): fцszereplцvel: kb. 90 000 ft
mellekszereplцvel: kb. 30 000 ft
Az olasz con 3 napjan vesznek reszt a szineszek.

No one has signed this petition yet

Aaron KlineBy:
Justice, rights and public orderIn:
Organizer Companies