Te detyrojme Gazeten Panorama te kerkoje falje publike per shkrimin denigrues dhe fyes mbi muslimanet shqipetar sign now

Te nderuar bashkatdhetare, te nderuara motra dhe velelzer. Duke marre skash nga nje shkrim fyes dhe denigrues per muslimanet shqipetare dhe efektin negativ qe sjellin keta zera te demshem per te ardhmen e kombit, ju kerkojme ne emer te besimtareve muslimane te Shqiperise, Kosoves, Maqedonise, dhe gjithe shqipetareve kudo jane te beheni pjese e ketij peticioni qe synon te kerkoje nga Redaksia e Gazetes Panorama te kerkohet falje publike per kete akt te papelqyeshem dhe aspak demokratik dhe civilizues, si dhe te kerkojme shkarkimin e kryeredaktorit te Gazetes Panorama, z.Rakip Rakipllari i cili nga Islamofobia e beri me vone Robert Rakipllari. Ju lutemi te ftoni sa me shume miq ne kete peticion online, nese vertet mbeshtesni kauzen e vajzave muslimane qe nuk lejohen te vijojne studimet vetem sepse ne koke mbajne shamine tradicionale islame, simbol ky qe si ben dem askujt, por vetem se mund ti sherbeje shoqerise, simbol ky i perkushtimit dhe devotshmerise., Zoti ju bekofte. AMIN!

No one has signed this petition yet

Christian CainBy:
TelecommunicationsIn: