Te detyrojme Gazeten Panorama te kerkoje falje publike per shkrimin denigrues dhe fyes mbi muslimanet shqipetar sign now

Te nderuar bashkatdhetare, te nderuara motra dhe velelzer. Duke marre skash nga nje shkrim fyes dhe denigrues per muslimanet shqipetare dhe efektin negativ qe sjellin keta zera te demshem per te ardhmen e kombit, ju kerkojme ne emer te besimtareve muslimane te Shqiperise, Kosoves, Maqedonise, dhe gjithe shqipetareve kudo jane te beheni pjese e ketij peticioni qe synon te kerkoje nga Redaksia e Gazetes Panorama te kerkohet falje publike per kete akt te papelqyeshem dhe aspak demokratik dhe civilizues, si dhe te kerkojme shkarkimin e kryeredaktorit te Gazetes Panorama, z.Rakip Rakipllari i cili nga Islamofobia e beri me vone Robert Rakipllari. Ju lutemi te ftoni sa me shume miq ne kete peticion online, nese vertet mbeshtesni kauzen e vajzave muslimane qe nuk lejohen te vijojne studimet vetem sepse ne koke mbajne shamine tradicionale islame, simbol ky qe si ben dem askujt, por vetem se mund ti sherbeje shoqerise, simbol ky i perkushtimit dhe devotshmerise., Zoti ju bekofte. AMIN!

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Information

Christian CainBy:
TelecommunicationsIn:
Petition target:
Gazeta Panorama

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets