Tцbb biztosнtуt! sign now

Magyar Kцztбrsasбg Kormбnya
Цsszefogбs a tцbb-biztosнtуs rendszerйrt,
a tбrsadalombiztosнtбs бtalakнtбsбйrt

Alulнrottak tiltakozunk a bolsevizmus kьlцnfйle maradvбnyai, нgy az ъn. tбrsadalmi szolidaritбson alapulу biztosнtбs ellen. Azoknak az embereknek, akik dolgoznak йs hajtanak, elegьk van abbуl, hogy az х pйnzьkbхl herйk milliуit tartsбk el. Sokбig ъgy tыnt, a kormбnynak van mersze йs lehetхsйge vбltoztatni ezen az бllapoton, йs lйtrehozzбk a tцbb-biztosнtуs modellt. A nagyobbik kormбnypбrt azonban - feltehetхen a FideSS-sцpredйk hisztйriбja miatt, tovбbbб a mбsok бltali eltartottsбgot magбtуl йrtetхdхnek tartу, ugyanakkor vбlasztуjoggal rendelkezх lumpenelemek morgбsa okбn - elszabotбlta az egйszsйgьgyi reformot, aminek az lett az eredmйnye, hogy nem tцrtйnt semmi.
Felszуlнtjuk a Magyar Kцztбrsasбg Kormбnyбt, hogy vesse el ezt a tбrsadalomra igen veszйlyes megoldбst. Ne a szavazatokat szбmlбlgassa, ne adуt emeljen, egyбltalбn: fejezze be ezt a tizenhйt йve tartу, rohadt tцkцlйst, ne szarakodjon tovбbb, hanem egyszer s mindenkorra bontsa le ezt a fйlfeudбlis, nyugat-balkбni, degenerбlt pszeudokommunista rendszert. Igaz, hogy ebbe bele fog bukni 2010-ben, a kurva йletbe, na de akkor mi van? Gondoljбk, hogy ez bennьnket, vбlasztуpolgбrokat йrdekel? A lйnyeg, hogy meglegyen az бtalakнtбs.

Az egysйges tбrsadalombiztosнtбsi rendszert tбmogatуk alбнrбsбt ide vбrjuk.

No one has signed this petition yet

Danny WatersBy:
Technology and the InternetIn:
Magyar Kormбny