SzerzЕk a jogdГjak ellen sign now

SzerzЕkГnt, jogtulajdonoskГnt nem ГrtГnk egyet a jogdГjrendszerrel. Nem szeretnГnk, ha szerzЕi tevГkenysГgГnkre hivatkozva jogdГjhatГіsГgok bГrmilyen pГnzbehajtГі jogi eljГrГst kezdemГnyezzenek emberek ellen fГjlmegosztГs vagy bГrmilyen mГs dГjmentes, nem kereskedelmi informГciГіcsere miatt. Ezek a hatГіsГgok nem minket kГpviselnek, hanem Гnmagukat, nem vГdenek minket, hanem tГmadjГk a barГtainkat.

EzГrt kГrjГk, hogy soha tГbbГ ne hivatkozzanak a mi egysГgesnek Гs vitathatatlannak tekintett Гrdekeinkre mЕkГdГsГk sorГn, se az Artisjus, se bГrmely mГs, jogdГjaink fГlГtt rendelkezЕ szervezet, ugyanis mi nem kГvГnunk rГszt venni vagy rГszesedni, lemondunk a jogdГjainkrГіl. Nem engedhetjГk meg, hogy a nevГnket, tevГkenysГgГnket bГrmikor a kГzГnsГgГnk, az emberek ellen jogi fegyverkГnt pГnzbehajtГsra hasznГljГk fel. TanusГtjuk, hogy nem tГmasztunk anyagi igГnyeket szellemi termГkeink mГsolatait szabadon felhasznГlГі embertГrsaink felГ jogdГj cГmen, aki pedig ilyen igГnnyel fellГp, az nem kГpviseli az alulГrottak semmifГle vГlt vagy valГіs ГrdekГt.

DГjmentes jogtulajdonosok vagyunk.

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter

No one has signed this petition yet