Spuneti NU Politiei Animalelor sign now

Noi, semnatarii acestei petitii, solicităm Parlamentului Romвniei, să dea dovadă de оntelepciune оn ceea ce priveste protectia animalelor si să NU оnfiinteze Politia Animalelor sau vreun alt organism specializat оn acest sens.
Considerăm că sumele de bani necesare unui asemenea proiect pot fi mult mai utile оn domenii precum sănătatea sau educatia si că un cadru legislativ care să amendeze torturarea si chinuirea animalelor este suficient si poate fi aplicat de politia existentă.
Mai mult, considerăm că prioritatea оn acest domeniu al convietuirii cu animalele trebuie să fie оnfiintarea de centre pentru animalele fără stăpвn, crearea unui cadru legislativ care să crească responsabilitatea stăpвnilor pentru actiunile animalelor lor si care să impună inclusiv colectarea materiilor fecale pe care acestea le lasă pe trotuare, bulevarde si prin parcuri.
De asemenea solicităm postului de televiziune ProTV să renunte la a capitaliza pe emotiile umane si la proiectele senzationaliste ce urmăresc ratingul si să contribuie, ca orice instrument media ce se doreste respectabil la informarea si educarea publicului.

No one has signed this petition yet

Bettie DeanBy:
WorkIn: