SON OF DORK MALAYSIA TOUR 2006 sign now

Son Of Dork (SOD) adalah kumpulan pop punk/pop terbaru daripada United Kingdom (UK) yang dianggotai oleh 5 orang anak muda yang berakat besar di dalam bidang muzik iaitu James Bourne (22), Danny Hall (24), Chris Leonard (26), Dave Williams (19) dan Steve Rushton (17). Kumpulan ini di tubuhkan oleh James Bourne yang sebelum ini merupakan bekas anggota kumpulan pop yang terkenal di Britain iaitu BUSTED. Album sulung kumpulam SOD telah pun berada di pasaran yang berjudul Welcome To Loserville . Antara singles mereka yang hangat kini ialah Ticket Outta Loserville and Eddies Song yang berjaya menduduki carta. Mereka juga telah berjaya memenangi anugerah bagi kategori Kumpulan Terbaru Terbaik di Anugerah Britt Award 2005 satu hari sebelum album sulung mereka dipasarkan.
Kepada peminat-peminat Malaysia yang ingin melihat SOD membuat persembahan sulung di Kuala Lumpur 2006 dalam rangka mempromosikan album pertama mereka sila isi dan sertai PETITION di bawah ini supaya syarikat rakaman mereka bersetuju membawa mereka datang ke KL untuk bertemua peminat dan beramah-mesra dalam masa yang terdekat. Kami memerlukan bantuan dan sokongan padu dari anda semua agar kunjungan Kumpulan Son Of Dork ke Malaysia menjadi kenyataan. Terima Kasih.

Ikhlas,

SOD MALAYSIA STREET TEAM

--------------------------------------------------------------------

Son of Dork is a new pop punk/pop band presented by ex Busted member, James Bourne. The band already released their debut album called 'Welcome To Loserville' and also launch 2 singles "Ticket Outta Loserville" & "Eddie's Song" for the 1st step move of the band. Son Of Dork already won Best New Act at British Award for 2005 before one day launch their album.Their recent single "Eddiess Song" it's already reached the first position in United Kingdom chart.
For Malaysian fan who would love to see and catch Son Of Dork doing live performance in Kuala Lumpur 2006 please fill and sign up the PETITION below to attack and bomb their record label to bring them down to KL to meet their fans here as soon as possible.We need your help and support to make this come true!Thanks.

Lots Of Love,

SOD MALAYSIA STREET TEAM

No one has signed this petition yet

Leroy WilkersonBy:
Culture and SocietyIn: