SE CERE CONCEDIEREA AGENTULULUI CIMBRU SEBASTIAN DE LA POLITIA RUTIERA BOTOSANI PENTRU MOTIVUL DE INCOMPETENTA PROFESIONALA SI ABUZ IN SERVICIU CONTRA INTERESELOR PERSOANEI sign now

MA ADRESEZ INTREGULUI POPOR ROMAN PENTRU A-I ADUCE LA CUNOSTINTA COMPORTAMENTUL MARSZAV AL AGENTULUI CIMBRU SEBASTIAN DE LA POLITIA RUTIERA BOTOSANI. ACEST INDIVID DORNIC DE A SE REMARCA IN FATZA SUPERIORILOR PRIN NUMARUL MARE DE AMENZI DATE SI PRIN INDEPLINIREA COTEI DE AMENZI PROCEDEAZA IN CEL MAI MARSZAV MOD CU PUTINTA SI ANUME SE ASCUNDE DUPA MASINI SI AMENDEAZA CETATEANU OBISNUIT CARE PUR SI SIMPLU TRECE STRADA PRINTR-UN LOC VADIT CA TRECERE CU SUME COLOSALE CA PENTRU O MARE INFRACTIUNE. ASTFEL IN DATA DE 1 IUNIE 2007 ACEST INDIVID STAND ASCUNS DUPA O MASINA IN DREPTUL BISERICII DIN ZONA GARII M-A AMENDAT CU SUMA COLOSALA DE 780.000 LEI PENTRU SIMPLA FAPTA DE A FI TRECUT STRADA DINSPRE POSTA SPRE CURTEA BISERICII. INVIT CETATEANU DE BUNA CREDINTZA SA SE DEPLASEZE PERSONAL PENTRU A VEDEA CAT E DE BATATORIT PAMANTUL PE ACEST TRASEU CA SA AIBA DOVADA CLARA CA PE ACOLO SE TRECE DE UN SFERT DE SECOL. MAI MULT, ACEST INDIVID PROFITAND DE POZITIA SA SOCIALA DE ORGAN AL LEGII SI DE SITUATIA DE FATZA CAND MA AFLAM IN STRADA SI AM EVITAT SA DECLANSEZ UN SCANDAL PUBLIC A SCRIS PE PROCESUL VERBAL "A TRAVERSAT FARA SA SE ASIGURE" CEEA CE NE INDICA CA ESTE UN DOBITOC: AM AJUNS PE PARTEA CEALALTA A DRUMULUI IN PERFECTA SIGURANTZA SI M-AM ASIGURAT. MAI MULT CHIAR A SCRIS INTREGUL PROCES VERBAL CU MANA LUI SI LA URMA "NU AM OBIECTIUNI"-SIGUR CA ACEST INDIVID NU ARE OBIECTIUNI PENTRU CA EL SINGUR A SCRIS PROCESUL VERBAL CU MANA LUI. INCA SI MAI MULT, CA SA DEMONSTREZE INCOMPETENTZA PROFESIONALA SI IMBECILITATE MI-A INTINS PROCESUL VERBAL: SEMNEAZA AICI-CAT POATE FI DE TAMPIT: NICI UN DOCUMENT SEMNAT FARA A-I CUNOASTE CONTINUTUL NU POATE FI LUAT IN SERIOS DE UN ORGAN COMPETENT; PUR SI SIMPLU AM SEMNAT SI NICI NU AM AVUT OCAZIA SA MA UIT CE SCRIE IN EL-NORMAL CA INDIVIDU ERA GRABIT SA MAI DEA SI ALTE AMENZI CA SA-SI ATINGA COTA. M-AM DEPLASAT APOI LA AVOCATUL PERSONAL SI AM FACUT CONTESTATIE LA AMENDA DAR, CA O DOVADA A ATITUDINII DE GASZCA A POLITIEI RUTIERE BOTOSANI NICI DUPA 1 LUNA DE ZILE NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS DESI AM TRIMIS CONTESTATIA PRIN POSTA ROMANA PRIORI POST CERAND COMUTAREA AMENZII IN AVERTISMENT. IATA DECI ATITUDINEA DE VERITABIL MILITIAN A AGENTULUI CIMBRU SEBASTIAN SI A SUPERIORILOR SAI DE LA POLITIA BOTOSANI, O ATITUDINE TOTAL NECONFORMA CU STANDARDELE DEMOCRATICE EUROPENE SI MONDIALE.

CER PRIN PREZENTA CA STATUL ROMAN PRIN ORGANELE SALE COMPETENTE SA SE SESIZEZE IN VEDEREA INDREPTARII ACESTUI MARE NEAJUNS SI SA ELIMINE DIN RANDURILE POLITIEI RUTIERE BOTOSANI ACEST AGENT CIMBRU SEBASTIAN PRIN CONCEDIERE PENTRU INCOMPETENTA PROFESIONALA SI ABUZ IN SERVICIU CONTRA INTERESELOR PERSOANEI.

No one has signed this petition yet

Lawrence HuertaBy:
Business and CompaniesIn: