Salvati Zidurile Noastre! sign now

Domnilor Primari ai Sectoarelor Municipiului Bucuresti

Domnule Primar General,
Domnilor Primari,

Noi, locuitorii Bucurestiului, consideram ca sunteti direct responsabili de uratirea acestui oras, pentru ca tolerati practica abuziva a amplasarii reclamelor pe fatadele cladirilor istorice si a reclamelor gigantice care acopera integral fatadele altor cladiri.

Din cauza tolerantei domniilor voastre, Bucurestiul arata ca un imens bazar. Da, stim, cladirile Bucurestiului sunt vechi si darapanate, dar fatadele acoperite cu reclame sunt urate si vorbesc despre lipsa de demnitate a unui oras-capitala din Europa. Nu, domnilor primari, nu este nimic european intr-un oras tapetat cu reclame.

Tot ceea ce va cerem este sa va faceti datoria. Sa puneti in aplicare legea si sa aparati, alaturi de arhitectii-sefi ai capitalei, imaginea Bucurestiului de asaltul sufocant al reclamelor. Sa refuzati spaga, sa nu va lasati induplecati de influente si rugaminti, sa aparati dreptul nostru, al celor care v-am ales, la o capitala curata, frumoasa si demna.

Domnilor primari, acum 16 ani, pe strazile Bucurestiului a curs sange. Aratati-va recunoscatori fata de cei care v-au permis, prin sacrificiul lor, sa ocupati astazi o functie publica. Cu banii stransi din amenzile pe care le puteti aplica celor care au amplasat ilegal reclame pe fatadele Bucurestiului, puteti construi troite si locuri de aducere aminte pentru eroii din decembrie. Nu este nevoie de monumente sovietice, care sa le intineze memoria. Mai multe troite, mai multe placi comemorative, mai multe monumente discrete si pioase ar arata lumii intregi ca Bucurestiul pretuieste mai mult libertatea atat de scump castigata decat super-ofertele, mega-promotiile si hyper-market-urile.

No one has signed this petition yet

Bobbie ToddBy:
Entertainment and MediaIn: