Salvati Meciurile Echipei Nationale sign now

Un apel către Federaţia Romвnă de Fotbal,

Stimaţi conducători ai federaţiei, imediat după apariţia zvonurilor cum că drepturile de televizare pentru meciurile echipei naţionale ar fi acordate оncepвnd din 2008 unui post privat ( PRO TV ) , s-a format un puternic curent care contestă această eventuală decizie, din mai multe motive:
- transmisia acestor meciuri de către postul naţional TVR, uneori şi de către TVR Internaţional, este mai mult decвt satisfăcătoare
- transmisia meciurilor va scădea sigur оn calitate, odată cu mutarea partidelor pe un post privat ( оn special PRO TV )
- postul privat PRO TV nu dispune de nici un comentator capabil, profesionist, ci doar de aşa-zişi "vorbitori" care crează o atmosferă de stress pentru audienţa largă
- este normal ca prin difuzarea meciurilor echipei NAŢIONALE, să profite postul NAŢIONAL de televiziune şi nu vreun post privat obscur.
- PRO TV promite transmisia meciurilor pe postul PRO TV Internaţional, TVR оnsă face deja acest lucru. Fraţii noştri din diaspora sunt extrem de nemultumiţi de o posibilă schimbare оn acest sens, reclamвnd calitatea proastă a programelor oferite de PRO TV INTERNAŢIONAL, fiind оn acelaşi timp sceptici vis-a-vis de veridicitatea transmisiei pe acel post, a meciurilor naţionalei.

In concluzie,

Stimaţi Conducători ai Federaţiei Romвne de Fotbal, semnatarii acestei petiţii vă roagă să prelungiţi contractul cu postul naţional de televiziune, favorizвnd astfel calitatea transmisiilor şi comentariilor оn detrimentul mediocrităţii şi lipsei de profesionalism

No one has signed this petition yet

Fay SotoBy:
Transport and infrastructureIn: