REPUBLICA MOLDOVA FARA COMUNISTI! sign now

Stimati Domni!

Primiti această Nota din partea Grupului sus-mentionat, constituit on line pe un site de socializare, din circa 30.000 de persoane, cetateni ai Republicii Moldova, care isi doreste edificarea unui stat de drept si stabilirea unui regim democratic in tara.
Ne adresam Vouă, pentru a reitera mesajul nostru de sustinere si pentru a Va incredinta sperantele noastre in viitorul democratic al acestei tari. Doar impreuna si prin intermediul Dvs. putem actiona organizat si lupta cu mijloace legale contra terorii din tara. Va garantam ca aveti sprijinul nostru pina la urma si dorim ca opozitia sa boicoteze alegerea presedintelui tarii, pentru a initia procedura alegerilor anticipate. Noi vom fi alaturi pentru a informa cetatenii tarii despre crimele regimului comunist, astfel crescind numarul de noi adepti pentru scrutinul ulterior. Situatia actuala din tara este una nefireasca, inacceptabila pentru poporul nostru si pentru un stat european. Regimul va cadea, indubitabil, noi insa avem obligatia civica de a grabi acest fapt. Doar noi insine putem decide soarta tarii, este obligatia noastra morala si nu a Uniunii Europene, Federatiei Ruse sau S.U.A.

Aditional Va rugam sa ne sustineti prin semnarea Declaratiei de la Praga privind constiinta morala europeana si comunismul din 3 iunie 2008. Doar asa vom putea scoate in afara legii acest partid totalitar.

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter

No one has signed this petition yet

Pansy FlemingBy:
LGTBIn: