ØÇÖÉÓÌÁ - PSIFISMA sign now

ÅðåéäÞ ç ðáñïýóá êõâÝñíçóç ôïõ ÐÁÓÏÊ Öüñôùóå ðáñÜíïìá êáé áíÞèéêá ôïí ëáü ìå äõóâÜóôá÷ôá âÜñç, êáôÜ ðáñÜâáóç ôïõ Üñèñïõ 4 ðáñÜãñáöïò 5 ôïõ ÓõíôÜãìáôïò êáé äÝóìåõóå ôçí êõñéáñ÷ßá ôïõ ãéá ðïëëÜ ÷ñüíéá, Ýíáíôé îÝíùí ÷ùñþí êáé óõìöåñüíôùí, ÷ùñßò íá Ý÷åé ôÝôïéï äéêáßùìá êáé ÷ùñßò íá Ý÷åé ôçí óýìöùíç ãíþìç ôïõ Åëëçíéêïý Ëáïý, áëëÜ êáé ôçò âïõëÞò, óýìöùíá ìå ôï Üñèñï 28 ðáñÜãñáöïò 2 ôïõ ÓõíôÜãìáôïò.
ÅðåéäÞ ãéá ôçí åðéâïëÞ ôùí ðáñÜíïìùí ìÝôñùí, ÷ñçóéìïðïéÞèçêáí âßáéá ìÝôñá êáôáóôïëÞò êáé áðáñÜäåêôåò âßáéåò óõìðåñéöïñÝò êáôÜ ðïëéôþí, ðïõ ðñüóâáëëáí ôçí çèéêÞ ôïõò õðüóôáóç, ôçí ðñïóùðéêüôçôá, ôçí óùìáôéêÞ êáé øõ÷éêÞ ôïõò õãåßá ðáñáâéÜæïíôáò ôï Üñèñï 11 ðáñÜãñáöï 1 ôïõ ÓõíôÜãìáôïò.
ÅðåéäÞ ç êõâÝñíçóç ëüãù ôùí áõèáßñåôùí, ðáñÜíïìùí êáé áõôáñ÷éêþí ôçò óõìðåñéöïñþí, áðþëåóå åí ãíþóåé ôçò, ôçí äåäçëùìÝíç óõãêáôÜèåóç êáé óôÞñéîç ôçò ðëåéïøçößáò ôùí ðïëéôþí êáé ðáñáâßáóå ôéò áñ÷Ýò ôçò ÄçìïêñáôéêÞò äéáêõâÝñíçóçò.
ÅðåéäÞ êáô åîáêïëïýèçóç ðáñáâéÜóèçêáí ïé ÓõíôáãìáôéêÝò äéáôÜîåéò êáé
Ôï Äçìïêñáôéêü ðïëßôåõìá êáé üëá áõôÜ óõíéóôïýí ðáñÜíïìåò êáé áîéüðïéíåò ðñÜîåéò.
Åìåßò ïé ¸ëëçíåò ðïëßôåò, áíåîÜñôçôá áðü êïììáôéêÝò óõìðÜèåéåò Þ ðñïôéìÞóåéò.
ÁÐÏÖÁÓÉÆÏÕÌÅ
Óôéò åêëïãÝò üðïôå êáé áí äéåîá÷èïýí èá øçößóïõìå ìüíï êüììáôá Þ óõíáóðéóìïýò êïììÜôùí, ðïõ èá äåóìåõèïýí ìå äçìüóéåò êáé îåêÜèáñåò ôïðïèåôÞóåéò ôïõò, üôé èá äéåíåñãÞóïõí óôçí íÝá âïõëÞ, ïõóéáóôéêÞ ðñïêáôáñêôéêÞ åîÝôáóç êáôÜ ðáíôüò õðåýèõíïõ ðïëéôéêïý ðñïóþðïõ, ðïõ ìå ïðïéïäÞðïôå ôñüðï óõíÝâáëå, ìå ðñÜîåéò, ðáñáëåßøåéò Þ êáé ìå øÞöï, óôçí êáôáóôñïöÞ ôçò ïéêïíïìßáò ôçò ÷þñáò ìáò, óôçí êáôáäõíÜóôåõóç ôùí ðïëéôþí, óôçí ðñïóâïëÞ ôçò ðñïóùðéêüôçôáò, ôçò çèéêÞò õðüóôáóçò, ôçò ðáñÜíïìçò êáé êáôá÷ñçóôéêÞò ìåßùóçò ôùí ðåñéïõóéáêþí óôïé÷åßùí êáé áðþëåéáò ôùí äéêáéùìÜôùí åñãáóßáò êáé ôçò ßäéáò åñãáóßáò êáé ïðïéáóäÞðïôå ðáñÜíïìçò êáé áíôéäçìïêñáôéêÞò ðñÜîçò Þ ðáñÜëçøçò. Ðïõ óå ðåñßðôùóç ðïõ êñéèåß üôé óõíôñÝ÷ïõí ïé ðñïûðïèÝóåéò, íá áñèåß ç âïõëåõôéêÞ áóõëßá êáé íá ïäçãçèïýí óôçí äéêáéïóýíç.
Íá äåóìåõôïýí åðßóçò üôé èá ïäçãÞóïõí óôçí äéêáéïóýíç êáé ìç ðïëéôéêÜ ðñüóùðá, ðïõ óõíÝðñáîáí ãéá íá ôåëåóôïýí ïé áîéüðïéíåò ðñÜîåéò ðïõ ó÷åôßæïíôáé ìå ôçí Üóêçóç åîïõóßáò.

No one has signed this petition yet

Francine MccarthyBy:
SportIn: