Przywrocic emisje KOMICZNEGO ODCINKA CYKLICZNEGO sign now

My, telewidzowie, zwracamy sie z prosba do jakiejkolwiek stacji telewizyjnej w Polsce, aby przywrocily nadawanie rozrywkowego (satyrystycznego) programu telewizyjnego autorstwa Slawomira Szczesniaka i Grzegorza Wasowskiego, ktorego nazwa to KOMICZNY ODCINEK CYKLICZNY (KOC).

Byl on nadawany w latach 90 w drugim programie TVP i cieszyl sie duza popularnoscia miedzy innymi ze wzgledu na absurdalny i inteligentny typ humoru, wraz ze znakomitym wystepem wszystkich osob ktore w tym programie uczestniczyly.

Pragne dodac, ze w tym programie bardzo popularne byly piosenki spiewane miedzy innymi przez T-Raperow Znad Wisly (Szczesniak i Wasowski) w czesci programu zwanej PKP (Poczet Krolow Polskich). Rownie zabawne byly wykonania piosenek w DYSZCZ-u (Dyskoteka Szarego Czlowieka) oraz inne stale fragmenty jak: Kino Mocne, Rebus czy Kuchnia Pelna Niespodzianek, oraz inne.

Tak wiec, jeszcze raz prosimy o wziecie pod uwage powrotu tego programu, niekoniecznie w dokladnie tej samej formie, ale z glowna esencja oraz wysmienicie wystepujaca cala zaloga.

No one has signed this petition yet

Geraldine MichaelBy:
Transport and infrastructureIn: