Petitie pentru demonstrarea fortei populare Pro Basescu sign now

Dragi romani, dragii mei prieteni,

Asistam in aceste zile la o zvarcolire a caracatitei care de mai bine de 60 de ani incearca sa sufoce Romania, aceasta tara minunata care a incaput pe mainile unor venetici.

Pentru cei care au ochi de vazut si urechi de auzit este clar ca incercarea parlamentarilor PSD, PRM si PC de a-l suspenda pe Presedintele Basescu este tocmai aceasta zvarcolire a caracatitei formata din sistemele oligarhice de interese de grup.

Toti acesti parlamentari care nu reprezinta poporul roman, avand in vedere ca au fost alesi pe lista, vor sa profite de pozitia pe care o au si sa il suspende pe primul Presedinte roman care are curajul sa spuna lucrurilor atat de arzatoare pe nume si sa le condamne! Nu vor reusi. Asta este clar. Mai degraba isi vor taia creanga de sub picioare. Insa pentru ca se joaca cu focul trebuie sa le dam o lectie. Trebuie sa le aratam ca forta populara este covarsitoare si mai ales ca este de partea Presedintelui.

Trebuie sa le dam o lectie din care sa invete cine este stapan in tara asta! Prin care sa le demonstram ca NOI hotaram ce se intampla cu soarta noastra si nimeni altcineva. Ne-am saturat de atata minciuna si nesimtire si hotie! Nu suntem animale! Suntem Oameni care vor sa traiasca in demnitate si cu mandrie in tara lor!

Votati aceasta Petitie daca va pasa de Romania, indiferent unde va aflati!

La lupta fratii mei! A venit timpul dreptatii!

No one has signed this petition yet

Julia DeleonBy:
Entertainment and MediaIn: