Petitie impotriva secretarei de la Jurnalism, Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, UBB, Cluj-Napoca sign now

Dragi studenti jurnalisti din cadrul facultatii de Stiinte Politice Administrative si ale Comunicarii din cladirea galbena Cluj-Napoca,

Am creat o petitie care sa evidentieze faptul ca atitudinea pe care angajatele de la secretariatul facultatii o au zilnic vizavi de studentii care calca pragul secretariatului nu va fi primita in nici un fel de noi, studentii. Ne referim in special la secretara actuala de la sectia de Jurnalism.

Suntem, de multe ori, nevoiti sa asteptam sau sa nu primim informatiile necesare, care fac, de fapt, subiectul muncii pe care dansele o presteaza. Alte ori vedem ca ni se adreseaza cu un limbaj pe care, poate, nici prietenii nostri nu-l folosesc. Abuzeaza de functia pe care o au si nu accepta sa faca ceea ce au de facut.

Nu mai vrem sa stam la coada in secretariat, ca sa auzim, dupa ce ajungem in fata: "Nu am timp astazi. Hai maine!" sau, dupa ce am rabdat sa nu le spunem ca se misca precum melcul, sa ne anunte: "E 12:00 fix. Programul e gata, va rog sa poftiti afara!

Daca esti de acord ca secretara Diana de la sectia jurnalism sa isi revizuiasca comportamentul sau sa fie schimbata din functie, te rugam fii de acord cu aceasta petitie, semneaz-o si fa-o cunoscuta!"

Cu sinceritate simultumire,

Subsemnatii

No one has signed this petition yet

Alexander FowlerBy:
School and EducationIn: