Petitie impotriva guvernarii cu PSD sign now

Noi, cetateni ai Romaniei, ne exprimam prin aceasta petitie ingrijorarea cu privire la zvonurile ce transpira prin mass media cu privire la o posibila guvernare PD-L alaturi de PSD. Solicitam Presedintelui Romaniei sa nu aduca a putere o gasca de baroni pusi pe jaf asupra populatiei si in numele a tot ceea ce mai e corect si drept - daca poate fi vorba de asa ceva in politica - sa nu amaneteze viitorul societatii romanesti de dragul unei majoritati parlamentare. Sunt motive atat de evidente si rationale care stau la baza acestei petitii - nu vor fi insirate aici - dar luati in considerare faptul ca multi dintre semnatarii acestei petitii si inca mai multi dintre romani vor ezita in a mai vota un partid si un presedinte care aduce la guvernare gasca mafiota numita PSD.
Luati in considerare faptul ca in conformitate cu majoritatea teoriilor de comunicare politica partea cea mai importanta a alegatorilor sunt nehotarati cu privire la votul lor - pentru ei faceti campanii electorale, nu pentru cei care au decis deja cum voteaza. Ori in momentul in care PD-L ar aduce PSD la guvernare, toti nehotaratii care au votat PDL in alte alegeri isi vor redirectiona votul sau vor sta acasa. Asa vreti sa innoiti clasa politica? Asa vreti sa faceti populatia mai activa civic? Dand o palma votului anti-PSD care v-a fost acordat, dragi PD-Listi?

No one has signed this petition yet

Rae BlanchardBy:
MusicIn: