Peticija za vraćanje potrebnih predmeta studijskog programa Audio i video tehnologije na nastavni plan i program 2007 sign now

Potovane kolege,

Nadam se da ste svi upućeni u nepravdu koju su na prezentaciji predmeta pokuali da nam prodaju kao jednu najnormalniju stvar. Za one koji nisu u toku, ukinuto je dosta predmeta sa studijskog programa Audio i video tehnologije i to koliko za sada znamo Medije masovne komunikacije sa prve godine, est predmeta iz druge godine: Tehnike snimanja slike, Osnovi animacije, Studijska audiotehnika, Dizajn tampe, Kompjuterska animacija 1 i Digitalna televizija, i iz treće Kompjutersku animaciju 2, Projekat 2 i Muzičku produkciju. Sve pod izgovorom tednje i svetske ekonomske krize. Da stvar bude gora, na drugoj godini je ostalo samo sedam predmeta sa studijskog programa Audio i video tehnologije, pa smo primorani da biramo nepotrebne predmete sa drugih studijskih programa.

Smatram da smo svi barem malo otećeni ovim njihovim sebičnim činom i da je potrebno da se hitno organizujemo i potpiemo peticiju da nam omoguće da studiramo po studijskom planu i programu koji smo upisali, jer oni nemaju prava da ga menjaju u toku naih studija!

Molim Vas sve da se to pre prijavite i da obavestite kolege o deavanjima da bi i oni blagovremeno potpisali. Potrebno je da ostavite sledeće podatke: ime, prezime, studijski program i broj indeksa, predmete koje biste eleli od izbačenih i broj mobilnog telefona da bismo mogli da vas obavestimo o mestu i vremenu potpisivanja peticije posle obavljenog sređivanja spiskova. Pazite da uklopite da sa ovim predmetima koje biste vratili imate ukupno deset i da se prijavite samo za predmete koje biste sigurno uzeli. Da ne ispadnemo neozbiljni!

Posle prikupljenih podataka biće sređeni i odtampani spiskovi, i određen datum vreme i mesto svojeručnog potpisivanja peticija.

No one has signed this petition yet

Elisa MoodyBy:
SportIn: