Peticija za prenamjenu prostora knjinice FFZG-a u garau FSB-a sign now

Kao to je svima jasno, u okolici FSB-a postoji kroniиan nedostatak mjesta za parkiranje. Takoрer, svi smo upoznati sa time da svako malo u okolici naeg faksa nikne novo gradilite – tako smo u zadnje vrijeme bili svjedoci gradnje popularnih Mamiжevih tornjeva (op.a. radovi na drugom su tek sad poиeli), studentske aleje koja ba i nema nikakvu namjenu (ali zato ima иetiri trake), a tu je i knjinica FFZG-a. Kao to moete zakljuиiti, poanta ove peticije je pokrenuti mase kako bi dolo do prenamjene te jo nedovrene zgrade. Prenamjene u to? Prenamjene prostora koji bi trenutno trebao biti knjinica FFZG-a u prostor koji bi trebao postati garaa FSB-a. Za to postoji par dobrih argumenata: prvi je lokacija – sama zgrada je izuzetno blizu june zgrade fakulteta, a osim toga ona se nalazi na nekadanjem makadamskom putu kojeg su mnogobrojni studenti koristili kako bi skratili putovanje do faksa za dvadesetak sekundi; drugi je da je ta zgrada toliko runa da doista nema smisla da se u njoj nalazi ita osim automobila – ja se doista ne bi mogao osjeжati ugodno i uиiti u zgradi koja izgleda kao ruglo. Moj auto pak bi. Stoga, apeliram na sveopжi studentski puk da potpie tu peticiju, kako bi konaиno mogli bez straha parkirati u neposrednoj blizini faksa.

No one has signed this petition yet

Georgette RiversBy:
FoodIn: