Peticija za kolektivni odlazak iz Bosne i Hercegovine sign now

POKRET!!! je neformalna gradjanska skupina inicirana s ciljem iznalaenja načina za kolektivnu emigraciju njenih pristalica u neku od europskih zemalja u toku 2005. godine. Populacija na koju se odnosi inicijativa su mladi iz Bosne i Hercegovine starosne dobi od 21-35 godina. Statistički i drugi fakti koji slue kao pokazatelji opravdanosti iniciranja Pokreta ostavit ćemo za prateći tekst uz kompletiranu listu onih koji bezuvjetno ele da napuste BiH. Moemo spomenuti tek one, nama dobro poznate činjenice, koje svakodnevno osjećamo na svojoj koi već dugi niz godina, a to su:

NEZAPOSLENOST, TEKI UVJETI ZA STJECANJE VISOKOG OBRAZOVANJA i uopte, KATASTROFALNO LOA SOCIJALNA SKRB NAD MLADIMA u Bosni i Hercegovini, bez pomaka u pozitivnom pravcu već cijelu jednu deceniju postratne besperspektivnosti!

Po finaliziranju liste(posljednji potpisi trebali bi biti uvrteni do 25.05.2005. godine), spomenuti tekst molbe koji ćemo interaktivno kreirati do naznačenog datuma biće upućen vladama europskih zemalja posredstvom lokalnih konzularnih predstavnitava u Bosni i Hercegovini.

DOSTA je bilo! POKRET!!! Ukoliko ima između 21 i 35 godina, ivi u BiH i prepoznaje potrebu za bezuvjetnim odlaskom iz objektivnih razloga, potpii online peticiju, navedi konkretne razloge zbog kojih eli napustiti ovu zemlju i uključi se u diskusiju vezanu uz inicijativu.

Goal reached !

browse all the signatures