PETICIJA PROTIV UKIDANJA NOĆNOG IVOTA BEOGRADA sign now

PETICIJA SKUPTINI GRADA BEOGRADA ZA UKIDANJE ZABRANE PRODAJE ALKOHOLNIH PIĆA OD 22-06 I ZA PRESTANAK OGRANIČENJA RADNOG VREMENA MESTA ZA IZLAZAK

Ukidate nam jedan po jedan klub. Ukidate nae emisije na TV-u. Zatvaraju se knjiare. Ograničavate radno vreme kafića. Sve manje bioskopa ima u Beogradu. Sve manje koncertnih prostora, sve manje mesta za organizovano druenje i zabavu. Sada nam ukidate i slobodu da se sami okupimo tamo gde elimo i pijemo ono to elimo kada to elimo. Mi nismo politička organizacija koja koristi situaciju za promociju, mi smo građani koji se protive ograničavanju sloboda i krenju Ustava.
Mi, dolepotpisani građani, upućujemo Skuptini Grada Beograda peticiju za hitno ukidanje represivnih mera kojima se ograničava rad kafića i noćnih klubova i zabranjuje prodaja alkohola nakon 22 sata:

Napomena: Peticija vai samo ako se potpisnici navedu ime, prezime i broj legitimacije (lične karte ili pasoa). Peticija samo sa ličnim imenima ili nadimcima je nevaeća.

No one has signed this petition yet

Glenn NelsonBy:
SustainabilityIn: