Peticija proti spremembi pogojev za napredovanje na FDV! sign now

Senat Fakultete za druЕbene vede je na seji 11.1. 2010 sprejel sklep, ki Еtudentom, ki nimajo opravljenih vseh izpitov iz pred-prejЕnjih letnikov onemogoДa napredovanje v viЕje letnike.

Дeprav omenjeni sklep, ki doloДa pogoje za vpis v viЕje letnike stopi v veljavo Еele prihodnje Еtudijsko leto, morajo Еtudentje pogoje za vpis v naslednji letnik opraviti v Дasu tega Еtudijskega leta, zaradi Дesar so Еtudentje masovno oЕkodovani, saj so za sprejeti sklep izvedeli Еele na sredini tekoДega Еtudijskega leta.

Sklep je bil s strani veДine profesorjev v senatu, brez resnih razmislekov o posledicah, ki jih implementacija sklepa prinaЕa, avtoritarno sprejet navkljub izrecnemu nasprotovanju predstavnikov Еtudentov in brez vednosti celotne populacije Еtudentov, ki jih sklep neposredno zadeva.

Ker so prakse, s katerimi skuЕate nekateri senatorji z oЕkodovanjem in discipliniranjem Еtudentov samovoljno doseДi Вdvig akademskeih standardovВ, v vseh pogledih nesprejemljive, podpisniki peticije zahtevamo, ne le da se implementacija sklepa prestavi na naslednje leto, temveД da se sklep v celoti razveljavi.

No one has signed this petition yet

Everett BairdBy:
TelecommunicationsIn: